Υπερπολυτελής θαλαμηγός Ρώσου μεγιστάνα βρίσκεται στη Ρόδο

Υπερπολυτελής θαλαμηγός Ρώσου μεγιστάνα βρίσκεται στη Ρόδο

Υπερπολυτελής θαλαμηγός Ρώσου μεγιστάνα βρίσκεται στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3049 ΦΟΡΕΣ

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Ocean Victory μήκους 140 μέτρων κοσμεί από τη Δευτέρα το τουριστικό λιμάνι του νησιού μας, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών που σπεύδουν να την απαθανατίσουν.

Η θαλαμηγός ιδιοκτησίας του 67χρονου Ρώσου δισεκατομμυριούχου Viktor Rashnikov, η περιουσία του οποίου το 2015 ξεπερνούσε τα 2,6 δισεκατομμύρια, ενώ το 2007 ήταν 104ος στη λίστα Forbes. Διαθέτει την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία σιδήρου στη Ρωσία, ενώ παράλληλα ασχολείται με την πολιτική.

Το Ocean Victory κατασκευής 2014 στα ναυπηγεία Fincantieri στην Ιταλία θεωρείται μια απο τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς του κόσμου. Διαθέτει επτά καταστρώματα, έξι πισίνες, χώρο για ελικόπτερο, τζακούζι, γυμναστήριο, και δεκάδες ακόμη ανέσεις για όσους φιλοξενούνται στο χώρο της.

Αυτές τις μέρες, η θαλαμηγός βρίσκεται στο νησί της Ρόδου με 60 άτομα προσωπικό ενώ σήμερα ή αύριο αναμένεται να έρθει και ο ίδιος ο επιχειρηματίας με την παρέα του, με ιδιωτικό αεροσκάφος. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής", ο ίδιος και η παρέα του αναμένεται να μείνουν στη Ρόδο έως και τη Μεγάλη Παρασκευή, όπου θα αναχωρήσουν για το νησί της Σύμης, με άγνωστη πορεία.

Λόγω των ημερών αλλά και των κοινών θρησκευτικών πεποιθήσεων, ο επιχειρηματίας δεν αποκλείεται να παραβρεθεί σε Επιτάφιο του νησιού μας, προκειμένου να παρακολουθήσει τη λιτανεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι απο τις λίγες φορές που θαλαμηγοί όπως και αυτή προσεγγίζουν το λιμάνι μας εντυπωσιάζοντας -όχι τυχαία- τους περαστικούς!

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου