Προέκυψε πρόβλημα με την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ!

Προέκυψε πρόβλημα με την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ!

Προέκυψε πρόβλημα με την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 610 ΦΟΡΕΣ

Δεν έχουν το Θεό τους οι “αρμόδιοι”

Ξαφνική εμπλοκή με το θέμα της λειτουργίας της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ προέκυψε, μετά την άρνηση της αποκεντρωμένης διοίκησης να εγκρίνει τη σύμβαση που έχει συναφθεί με την περιφέρεια για την υλοποίηση δράσεων το προσεχές διάστημα.

Μάλιστα για το θέμα πραγματοποιήθηκε χτες συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της εταιρίας δημοτικό σύμβουλο Αγαπητό Πάλλα με στελέχη της, και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος λίγο αργότερα σε δηλώσεις του εξέφρασε την έκπληξή του για την εξέλιξη που σημειώθηκε, καθώς ενώ καταρτίστηκε το ίδιο κείμενο σύμβασης η αποκεντρωμένη διοίκηση δεν το ενέκρινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εμπλοκή βασίζεται στο θέμα της παραχώρησης των οχημάτων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.
«Είχαμε μία εμπλοκή με την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ παντελώς ανεξήγητη. Ακολουθήσαμε ότι προβλέπει η νομοθεσία, τα τελευταία δύο χρόνια έχει δουλέψει με απόλυτη τάξη και νοικοκυριό με εγκεκριμένες τις αποφάσεις μας από όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Ετοιμάσαμε για το 2016 ακριβώς το ίδιο και όλα αυτά χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη νομοθεσία, για τα οποία μέχρι χτες παίρναμε έγκριση σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι δεν θα μας το εγκρίνουν» δήλωσε ο κ. Χατζημάρκος και συνέχισε λέγοντας τα εξής:. «Εγώ θέλω να μάθω τι έχει αλλάξει και θέλω να μου ανακοινωθεί δημόσια, δεχόμενος ότι δεν θα κρύβει κανένας τις αποφάσεις του. δεν θα μιλώ μόνο εγώ δημόσια θα μιλούν όλοι δημόσια.

Η αποκεντρωμένη διοίκηση είναι εκείνη που εγκρίνει τις αποφάσεις μας εγώ θέλω να μάθω ακριβώς το γιατί και να ανακοινωθεί δημόσια γιατί είναι μία δράση που αφορά το νησί. Κάνουμε δουλειές που έχει ανάγκη ο τόπος τις χρηματοδοτούμε από ίδιους πόρους δε γινόμαστε ζητιάνοι και δεν επιβαρύνουμε τον κρατικό προϋπολογισμό.

Χωρίς να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα μέχρι και χτες σήμερα δεν μας το εγκρίνουν. Και όποιος φταίει να γίνει γνωστό, να δημοσιοποιηθούν όλα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Δεν θέλω κάλυψη σε κανέναν. Οτιδήποτε είναι να το πουν δημόσια» .

Διαβάστε ακόμη

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα

Εντυπωσιακοί και μοναδικοί οι επιτάφιοι στο νησί της Ρόδου

Μήνυμα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για το Πάσχα