Ευχές του Δημήτρη Γάκη στους μαθητές που μετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ευχές του Δημήτρη Γάκη στους μαθητές που μετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ευχές του Δημήτρη Γάκη στους μαθητές που μετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

«Οι μάχες στη ζωή κερδίζονται με Συναγωνισμό κι όχι με Ανταγωνισμό», τονίζει ο βουλευτής Δωδεκανήσου

Σε μήνυμά του προς τους μαθητές που μπήκαν στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης αναφέρει:

«Στις μαθήτριες και στους μαθητές της Δωδεκανήσου που από σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου ξεκινούν το δικό τους αγώνα για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, εύχομαι να έχουν δύναμη, να μην έχουν αγωνία και να κατακτήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αντιμετωπίζονται απ’ όλους μας με σοβαρότητα και πέραν των άλλων, δημιουργούν ευγενή άμιλλα που θα μάθει στα παιδιά τον τρόπο που πρέπει να αγωνίζονται στη ζωή τους.

Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου, επίσης, στις οικογένειες και τους καθηγητές των υποψηφίων που βρίσκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν. Οι ευκαιρίες στη ζωή είναι πολλές και η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι ένα ακόμα βήμα στην απόκτηση γνώσης. Ταυτόχρονα, στην εποχή της κοινωνίας της εξειδικευμένης γνώσης, της τεχνολογίας και της πληροφορίας, που όλα αλλάζουν με ταχύτητα, ο αγώνας αυτός, δίνει στη νέα γενιά τη δυνατότητα διερεύνησης των ευκαιριών που ανοίγονται μπροστά τους για να χρησιμοποιήσουν σωστά γνώση και δεξιότητες.

Οι μάχες στη ζωή κερδίζονται με Συναγωνισμό και όχι με Ανταγωνισμό.

Καλή επιτυχία!»

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία