Ο Απόλλωνας Ρόδου διοργανώνει το 1ο Baia Aquathlon 2016

Ο Απόλλωνας Ρόδου διοργανώνει το 1ο Baia Aquathlon 2016

Ο Απόλλωνας Ρόδου διοργανώνει το 1ο Baia Aquathlon 2016

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Στις 9 Ιουλίου στην κεντρική παραλία της πόλης της Ρόδου

Ο σύλλογος τριάθλου Απόλλων Ρόδου σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Baia Seaside Bar Restaurant διοργανώνει το Σάββατο 9 Ιουλίου το 1ο Baia Aquathlon 2016 στην κεντρική παραλία της πόλης.

Οι αθλητές των Multisports θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο αγώνισμα του Aquathlon, ενώ θα είναι μια τέλεια ευκαιρία για γνωριμία με το άθλημα για όσους επιθυμούν να ενταχτούν στον κόσμο της αντοχής και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τα…όριά τους. Το αγώνισμα περιλαμβάνει 2χλμ. τρέξιμο – 750μ. κολύμπι – 2χλμ. τρέξιμο διαδοχικά κατά μήκος της ακτής στην κεντρική παραλία της Ρόδου.

Η εκκίνηση στις 18:30 θα δοθεί μπροστά από το Baia Seaside Bar Restaurant για το πρώτο σκέλος των 2χλμ. τρεξίματος κατά μήκος της ακτής προς το ξενοδοχείο Grand Hotel, όπου θα γίνει η αναστροφή προς το σημείο εκκίνησης – τερματισμού, για την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους τρεξίματος.

Με μία γρήγορη εναλλαγή, οι αθλητές θα φορέσουν τα κολυμβητικά γυαλάκια και σκουφάκι για να κολυμπήσουν τα 750μ. του δεύτερου σκέλους της διαδρομής.

Θα ακολουθήσουν τις σημαδούρες που οριοθετούν την διαδρομή επιστρέφοντας ξανά στο σημείο εκκίνησης – τερματισμού, μπροστά από το Baia Seaside Bar Restaurant.

Εκεί θα φορέσουν ξανά τα παπούτσια τους για την εκκίνηση του τρίτου και τελευταίου σκέλους της διαδρομής και των 2χλμ. κατά μήκος της ακτής προς το ξενοδοχείο Grand Hotel και πίσω στον τερματισμό.

Άφθονη μπύρα και χειροκρότημα τα έπαθλα που θα περιμένουν τους συμμετέχοντες αθλητές στον τερματισμό. Πλούσιο θέαμα, συναγωνισμός και μουσική, η ανταμοιβή όλων των θεατών.

Διαβάστε ακόμη

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής