Οι πρωταγωνιστές του «Μπρούσκο» για διακοπές στη Ρόδο

Δύο από τους πρωταγωνιστές του «Μπρούσκο», της δημοφιλούς σειράς του Αnt1 που τα τελευταία τρία χρόνια κρατάει συντροφιά στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, επέλεξαν την Ρόδο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 Πρόκειται για τον Κούλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου οι οποίοι υποδύονται τον Ματθαίο και τον Αχιλλέα αντίστοιχα, δύο αδέλφια οινοπαραγωγούς από την Κύπρο.

 Για τον Κούλη Νικολάου δεν ήταν φυσικά η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ρόδο, αφού και πέρσι είχε βρεθεί για οικογενειακούς λόγους στον Μονόλιθο, εκεί όπου ζει μόνιμα η αδελφή του.


Φυσικά και φέτος τον Δεκαπενταύγουστο, επέλεξε να επισκεφθεί το γραφικό χωριό της Ρόδου και να περάσει ξέγνοιαστα το τριήμερο, παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ ανέβασε φωτογραφία στα social media και από την επίσκεψή του στις Πηγές Καλλιθέας. 

Όσο για τον Ανδρέα Γεωργίου, βρίσκεται ακόμη στο νησί μας και μάλιστα απαθανάτισε και στιγμιότυπο από την επίσκεψή του στα γραφικά σοκάκια της Λίνδου, την οποία φιλοξενεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.                                      
Μπ.Μ.