Διαγόρας: Να «κλειδώσει» την παραμονή

Διαγόρας: Να «κλειδώσει» την παραμονή

Διαγόρας: Να «κλειδώσει» την παραμονή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 695 ΦΟΡΕΣ

Έχοντας ως μοναδικό του στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και ουσιαστικά να «κλειδώσει» την παραμονή του, ο Διαγόρας υποδέχεται σήμερα στις 4μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» της Ρόδου τον Παναθηναϊκό Β’.

Το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play out της Super League 2 με τους παίκτες του «γηραιού» να είναι πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν το «τρίποντο» και να προσθέσουν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους.

Ο Διαγόρας έχει δείξει μέχρι στιγμής στα play out το καλό του πρόσωπο και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο και σήμερα μπροστά στο κοινό τους. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του νησιού μας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του «μίνι πρωταθλήματος», ενώ θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίες ομάδες.

Οι παίκτες του Διαγόρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πεπεισμένοι ότι θα μπορέσουν να πάρουν τη νίκη που φυσικά είναι και το ζητούμενο για το σημερινό παιχνίδι. Περιμένουν και την παρουσία του φίλαθλου κόσμου, καθώς θέλουν τη βοήθειά του για να μπορέσουν να εκπληρώσουν έτσι ευκολότερα τον στόχο τους.


-Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Μπαλαχούτης, ο οποίος θα έχει για «βοηθούς» του τους Αλέξανδρο Μπαλιάκα (Κοζάνη) και Παύλο Παπαδόπουλο (Πειραιά). «Τέταρτος» θα είναι ο Άγγελος Μπακογιάννης (Αθήνα) ενώ παρατηρητής τους ορίστηκε ο Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης (Δυτική Αττική).

Διαβάστε ακόμη

Επιστροφή στην Καλλιθέα την Κυριακή για τον Κολοσσό H Hotels Collection με τον Ολυμπιακό!

Ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες για τα «Δρόμεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Με το μυαλό στην Παναχαϊκή

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!