Νορβηγός τουρίστας αναστάτωσε ξενοδοχείο στη Ρόδο

Νορβηγός τουρίστας αναστάτωσε ξενοδοχείο στη Ρόδο

Νορβηγός τουρίστας αναστάτωσε ξενοδοχείο στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4226 ΦΟΡΕΣ

Αναγκάστηκαν να τον διώξουν όταν... ούρησε μπροστά σε άλλους πελάτες

Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίστηκαν από ζευγάρι ηλικιωμένων Νορβηγών τουριστών που ήρθαν στο νησί μας για να περάσουν τις διακοπές τους πριν από μερικές μέρες.

Το ζευγάρι των τουριστών, ηλικίας 75 και 80 ετών αντίστοιχα, ήρθε στη Ρόδο για διακοπές στα μέσα Σεπτεμβρίου. Και οι δυο τους από νωρίς το πρωί, κινούνταν μόνο εντός του ξενοδοχείου, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ όλη μέρα και όλη νύχτα.

Τα... παρατράγουδα άρχισαν πολύ γρήγορα.

Ο ηλικιωμένος και η φίλη του (δεν ήταν παντρεμένοι) άρχισαν γρήγορα να δημιουργούν προβλήματα με τους πελάτες αλλά και το προσωπικό και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο 80χρονος άρχισε να εμφανίζεται ολόγυμνος(!) στους κοινόχρητους χώρους του ξενοδοχείου, τη ρεσεψιόν, την αίθουσα του πρωινού και την πισίνα!

Η... έκπληξη όλων δεν τελείωσε εκεί, αφού λίγες ώρες μετά τις παρατηρήσεις και τις νουθεσίες του προσωπικού, ο ηλικιωμένος Νορβηγός, μόνο δεν συμμορφώθηκε αλλά προχώρησε και στα χειρότερα:

Ένα πρωί κατέβηκε ντυμένος μεν στο χώρο του πρωϊνού αλλά με μια αιφνιδιαστική κίνηση, κατέβασε το παντελόνι του και... ούρησε μπροστά στα έκπληκτα μάτια προσωπικού και πελατών!

Η αντίδραση του ξενοδοχείου ήταν ακαριαία και γρήγορα τον απέβαλε από τον χώρο δίνοντάς του τα πράγματά του. Η φιλενάδα του έμεινε στο ξενοδοχείο και μάλιστα από κοινού ζητήθηκε βοήθεια από κάθε αρμόδια αρχή.

Ενημερώθηκε η αστυνομία, το πρακτορείο τουρισμού και η αεροπορική εταιρία καθώς επίσης και το προξενείο προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε ο... ζωηρός 80ρης τουρίστας, να επιστρέψει με ασφάλεια στη χώρα του.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου