Συμπαραστάθηκαν στη Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών “Αγιος Εφραίμ” στη Ρόδο

Συμπαραστάθηκαν στη Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών “Αγιος Εφραίμ” στη Ρόδο

Συμπαραστάθηκαν στη Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών “Αγιος Εφραίμ” στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 180 ΦΟΡΕΣ

Η 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώθηκε στη Ρόδο με πρωτοβουλίες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πέρασε στην ιστορία σαν μια από τις πιο πετυχημένες σε όλη την Ελλάδα. Αρκετοί συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ίδιας της καρδιάς τους, να μεταφέρουν την «Φλόγα της Αγάπης, της Ελπίδας και της Ζωής» για τον συνάνθρωπό μας.

Με αφετηρία τον Άγιο Παντελεήμονα στην Παλιά Πόλη, οι λαμπαδηδρόμοι-πεζοπόροι κατέληξαν στην Πλατεία Δημαρχείου, όπου έγιναν οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του προγράμματος, όπως και η αδελφοποίηση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και Λέρου «Η Ζωή».

Για την επιτυχία της όλης εκδήλωσης η Διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» ευχαριστεί θερμά πρώτα από όλα τους καθημερινούς Ροδίτες, όπως και όλους τους άλλους που συμμετείχαν στη Λαμπαδηδρομία.

Ακόμη, ευχαριστεί, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου, τη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου, τον ΔΟΠΑΡ, τη Φιλαρμονική Δήμου Ρόδου, την Τροχαία Ρόδου, την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Αγίου Παντελεήμονα, τον Ιππικό Όμιλο Ρόδου «Ο Κάδμος», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάληψης, τους οργανοπαίκτες κ. Γιάννη Κλαδάκη και Γιάννη Λεντάκη, τους Προσκόπους Ρόδου, τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού στη Ρόδο, τον Σύλλογο Έφεδρων Καταδρομών Ρόδου, τον Σύνδεσμο Ενεργών Εθνοφυλάκων, τους ποδηλάτες των αθλητικών συλλόγων Γ.Σ. Διαγόρας, Ροδήλιος κι Έλαφος.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στα ξενοδοχεία BLUE BAY και IRENE PALACE, τα νερά ΒΙΚΟΣ, τη ΡΟΔΟΠΑΓ, τα καταστήματα ΠΑΠΠΟΥ, τις Γραφικές Τέχνες «Παπαστεργίου», το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Ρόδου, τα ρολόγια ROLEX και τον κ. Νίκο Σάρλη, τα ηχοσυστήματα «Βαγγέλης» στην Ανάληψη, το καφέ-εστιατόριο «Kringlan», το Rec Style τον κ. Μιχάλη Πονήρη, την κα. Βούλα Γιορδαμνή.

Τέλος, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» ευχαριστεί θερμά τον πατέρα Νεκτάριο Πόκκια, τους Συλλόγους Ροδαυγή, Ανάδοχη Αγκαλιά και Αυτοάνοσων Νοσημάτων «Θάλεια». Τα τηλεοπτικά κανάλια TV ΘΑΡΡΙ και ΤV Kosmos, το ραδιόφωνο Λιχνάρι και γενικότερα, όλα τα ΜΜΕ της Ρόδου. Ραντεβού το 2017…

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας