Σάββατο με τη Θύελλα Ραφήνας ο Ιάλυσος

Με ανάμικτα συναισθήματα επέστρεψαν από την Κρήτη τα μέλη της αποστολής του Ιάλυσου μετά το εκπληκτικό 2-2 μέσα στο Παγκρήτιο, με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη, ξεκίνησαν από χθες την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας, ο οποίος τελικά δεν θα γίνει την Κυριακή.

Η ομάδα της  Ραφήνας εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν με τις αεροπορικές θέσεις, ζήτησε από την ΕΠΟ να έρθει να αγωνισθεί το Σάββατο και μάλιστα νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα. Όπως έγινε γνωστό, το ματς του Ιάλυσου με την Θύελλα Ραφήνας θα γίνει το Σάββατο στις 14.00

ΤΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΝΤΑΝΗ

Ο κόουτς της ομάδας του Ιάλυσου μίλησε χθες με τους παίκτες για τον αγώνα του Παγκρήτιου, τονίζοντας τους πώς έμεινε εν μέρει ευχαριστημένος από την απόδοση τους, σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι και φυσικά λέγοντας τους πώς θα μπορούσαν να φύγουν νικητές από την πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Αξιοσημείωτο επίσης και το γεγονός, πώς το ισόπαλο 2-2 προκάλεσε και την παραίτηση του τεχνικού του Εργοτέλη Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Ηλίας Φυντάνης εν όψει Θύελλας έχει να αντιμετωπίσει τρία πλέον προβλήματα τραυματισμών:

-Ο Γιώργος Κοκκίνης επέστρεψε από την Κρήτη με ελαφρά διάσειση και πρόβλημα στο τύμπανο του αυτιού του. Μάλιστα χθες επρόκειτο να επισκεφθεί ειδικό γιατρό, για να διαπιστωθεί η κατάσταση του, αλλά και το αν μπορεί να αγωνιστεί κατά της Θύελλας.

-Ο Σάββας Παφιάκης επέστρεψε με θλάση, γεγονός που δεν τον αφήνει να ελπίζει σε συμμετοχή στο ματς του Σαββάτου.

-Σ αυτούς προστίθεται για ένα ακόμα παιχνίδι φυσικά και ο Δημήτρης Σταυλάς, ο οποίος έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα.

«ΚΥΝΗΓΑΕΙ»… ΕΞΑΡΙ
Στο μεταγραφικό κομμάτι πάντως, ο Ιάλυσος δεν σταματάει να αναζητεί ένα αμυντικό μέσο, με σκοπό την αλλαγή πλάνων από πλευράς Ηλία Φυντάνη, ούτως ώστε να γίνει η ομάδα πιο δημιουργική αλλά και πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της. Μέχρι χθες, δεν υπήρχε κανένα νεότερο για το θέμα αυτό.  

Ο Σάββας Παφιάκης επέστρεψε με θλάση από τον αγώνα με τον Εργοτέλη και δεν υπολογίζεται για το ματς με τη Θύελλα (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ) Ο Σάββας Παφιάκης επέστρεψε με θλάση από τον αγώνα με τον Εργοτέλη και δεν υπολογίζεται για το ματς με τη Θύελλα (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)