Το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά στην Κάλυμνο

Το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά στην Κάλυμνο

Το όνειρο παίρνει σάρκα και οστά στην Κάλυμνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 489 ΦΟΡΕΣ

Τα τυπικά απομένουν πλέον για την έγκριση του τελικού καταστατικού στην Αθλητική Ένωση Καζώνης-Κάλυμνος 2000, τη νέα δύναμη στον δωδεκανησιακό στίβο

Τις κοινές προπονήσεις άρχισαν πια οι αθλητές και οι αθλήτριες στίβου της Καλύμνου, αφού Καζώνης και Κάλυμνος 2000 από το 2017 θα πορεύονται ως ένας σύλλογος και αναμένεται να είναι από τους κορυφαίους επαρχιακούς με βάση τις έως τώρα καλές επιδόσεις στους σημαντικούς αγώνες.

Η πολυπόθητη ένωση των δύο αυτών συλλόγων ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά τον περασμένο Αύγουστο όταν δόθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου από παράγοντες και προπονητές ώστε να γίνει ευρέως γνωστή η συγκεκριμένη κίνηση.

Τα τελευταία χρόνια άλλωστε έχουν ωριμάσει αρκετά οι συνθήκες για τη δημιουργία ενός σωματείου στο νησί των σφουγγαράδων λόγω και της αδυναμίας όχι μόνο του ΣΕΓΑΣ αλλά και των τοπικών φορέων να επιδοτήσουν όπως πρέπει τους δύο συλλόγους για να συνεχίσουν το έργο τους, κυρίως στο αναπτυξιακό κομμάτι.

Η συνέχεια πλέον…παίζεται στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ ώστε να εγκριθεί από τη νομική του υπηρεσία το νέο καταστατικό για την Αθλητική Ένωση Καζώνης-Κάλυμνος 2000, ώστε στη συνέχεια να γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας πια διοίκησης. Η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο Δεκέμβριο προκειμένου τη νέα αγωνιστική περίοδο να έχει ένα πλέον σύλλογο η Κάλυμνος στα διασυλλογικά και τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Η τελευταία φορά που ο Καζώνης και ο Κάλυμνος 2000 αγωνίστηκαν χωριστά ήταν οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες της Καλλονής, 1-2 του περασμένου Οκτώβρη.

Στους συγκεκριμένους αγώνες ο Κάλυμνος 2000 πήρε την 7η θέση και ο Καζώνης την 8η ανάμεσα σε 34 σωματεία του Αρχιπελάγους ενώ αν συμμετείχαν ως ένας σύλλογος θα είχαν τη 2η θέση πίσω από την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης που, ως οικοδέσποινα δεν είχε μετακινήσεις και επομένως οι συμμετοχές της ήταν απεριόριστες.

Λαμβάνοντας υπόψη το δυναμικό τόσο του Καζώνη όσο και του Κάλυμνος 2000, το 2017 αναμένεται να είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα περίοδος λόγω της νέας αυτής δύναμης στο δωδεκανησιακό κλασικό αθλητισμό.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”