Ροδίτισσα Αρχιτέκτων κέρδισε 4 βραβεία

Ροδίτισσα Αρχιτέκτων κέρδισε 4 βραβεία

Ροδίτισσα Αρχιτέκτων κέρδισε 4 βραβεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2812 ΦΟΡΕΣ

Στoν ετήσιο διαγωνισμό “100% Hotel Design Awards”

Στα πλαίσια της ετήσιας Έκθεσης 100% HOTEL SHOW διοργανώνεται ο διαγωνισμός «100% Hotel Design Awards» που αποτελεί πλέον θεσμό και αναπόσπαστο κομμάτι των εκδηλώσεων της ετήσιας έκθεσης και αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός στην δημιουργία αλλά και στην ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή ενός πρόσφατα υλοποιημένου έργου.

Παράλληλα επιχειρεί να καταδείξει την διασύνδεση ανάμεσα στο design και την ανάπτυξη αλλά και την προώθηση των πωλήσεων της ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο διαγωνισμός αυτός βραβεύει κάθε χρόνο επιλεγμένα ξενοδοχεία της Ελλάδος και της Κύπρου.
Η κ. Βάνα Περνάρη συμμετείχε στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό με το project Casa Cook Rhodes και απέσπασε:
• Ειδικό Βραβείο Κριτικής Επιτροπής για την Μεγαλύτερη Συνολική Βαθμολογία
• Βραβείο Καλύτερου Ξενοδοχείου Διακοπών
• Βραβείο για το Καλύτερο Δωμάτιο και Μπάνιο
• Βραβείο για το Καλύτερο All Day Restaurant.

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από προσωπικότητες της Αρχιτεκτονικής, του Design και του Τουρισμού αλλά και εκπροσώπους Θεσμικών Φορέων και ΜΜΕ από τους πιο πάνω χώρους, της Ελλάδας και του εξωτερικού και τα κριτήρια αξιολόγησης δεν βασίζονται μόνο στον καλό και δημιουργικό σχεδιασμό αλλά και στην εμπορική επιτυχία της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Η Ροδίτισσα Αρχιτέκτων κ. Βάνα Περνάρη, με μια ιδιαίτερη, σύγχρονη και πρωτότυπη παρουσία, που προβάλλεται μέσα από τις αρχιτεκτονικές δημιουργίες της, συγκαταλέγεται στις πιο σύγχρονες, δυναμικές και αναγνωρισμένες για την ιδιαίτερη αισθητική τους αρχιτεκτόνισσες.

Με έντονο το προσωπικό της στίγμα, σύγχρονες και πρωτοποριακές παρεμβάσεις και βαθιά γνώση στην τουριστική βιομηχανία, μεταφράζει την ιστορία και την παράδοση του τόπου, δημιουργώντας μέσα από το έργο της έναν εξαιρετικό προορισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως Το Casa Cook Rhodes είναι το πρώτο ξενοδοχείο του νέου brand της Thomas Cook Group plc. και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ομάδα συμβούλων, «Lambs & Lions». Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα Κολύμπια της Ρόδου και είναι ιδιοκτησίας του Ομίλου Πλατή.

Το project Casa Cook Rhodes έχει δημοσιευτεί μέχρι στιγμής σε 191 άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά (Sunday Times, Guardian, The Indipendent, Wallpaper, Vogue, Milk Decoration, Ignant, Architectural Digest, κ.α.), σε 21 blogs και 140 posts σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέτοιες διακρίσεις δεν δίνουν μόνον απεριόριστη ικανοποίηση στον δημιουργό και την ξενοδοχειακή εταιρεία, αλλά προβάλλουν τη Ρόδο και τον τουρισμό της όχι μόνο σε πανελλαδική αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου