Αρχίζουν τα πλέι οφ στο ανδρικό πρωτάθλημα!

Αρχίζουν τα πλέι οφ στο ανδρικό πρωτάθλημα!

Αρχίζουν τα πλέι οφ στο ανδρικό πρωτάθλημα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 129 ΦΟΡΕΣ

Το τριήμερο 4-6 Μαρτίου τα πρώτα παιχνίδια της β’ φάσης

Με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ, όπου θ’ αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής Δωδεκανήσου στην κατηγορία των ανδρών και θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική τον Ιούνιο, μπαίνουν αυτή την εβδομάδα οι οχτώ ομάδες των Ομίλων Ρόδου και Νήσων που τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Η αρχή θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (20.00’) με το αμφίρροπο ματς του Ομίλου Νήσων, Ηρακλής 2000 – Αίολος Κεφάλου. Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην κανονική περίοδο καθώς είχαν από νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, ωστόσο ο Ηρακλής 2000 είχε επικρατήσει με +25 στον α’ γύρο και ο Αίολος με +6 στο β’.

Το μεσημέρι της Κυριακής (15.30’) θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση της αήττητης ΑΕ Δικαίου με το Φοίβο ο οποίος απέκλεισε από τα πλέι οφ την ΕΑΚΑ! Η περσινή πρωταθλήτρια έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το ζευγάρι και λογικά θα είναι για τρίτη σεζόν στην τελική φάση.

Την ίδια μέρα στις 20.00’ θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι του Ομίλου Ρόδου, Διαγόρας – Ελπίς. Ο «γηραιός» στην έδρα του ήταν αήττητος στην κανονική περίοδο, κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους του. Η ομάδα των Πεταλούδων θα προσπαθήσει να κάνει το «μπρέικ» και να μεταφέρει το πλεονέκτημα στη δική του έδρα, στην οποία είχε κερδίσει το Διαγόρα στο β’ γύρο.

Τέλος, το βράδυ της Δευτέρας (21.00’) θα δοθεί το τέταρτο τζάμπολ των πλέι οφ. Στο κλειστό των Καλυθιών, η πρωτοπόρος του Ομίλου Ρόδου, Καλλιθέα, θα υποδεχθεί το Ροδίων Άθλησις το οποίο έχει κερδίσει δύο φορές στην κανονική περίοδο.

Η πρόκριση στο φάιναλ φορ κρίνεται στις δύο νίκες.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 4/3
Κλειστό Κω (20.00’) Ηρακλής 2000 – Αίολος

Κυριακή 5/3
Κλειστό Κω (15.30’) ΑΕ Δικαίου – Φοίβος
Τέντα (20.00’) Διαγόρας – Ελπίς

Δευτέρα 6/3
Καλυθιές (21.00’) Καλλιθέα – Ροδίων Άθλησις

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή