Η Νίσυρος στα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την «Telegraph»

Η Νίσυρος στα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την «Telegraph»

Η Νίσυρος στα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την «Telegraph»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 376 ΦΟΡΕΣ

Η Νίσυρος βρίσκεται στη λίστα με τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά για κάθε τύπο ανθρώπου και διακοπών που προτείνει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», η οποία υποστηρίζει πως «με τα οικονομικά δεινά που βαραίνουν τη χώρα και τους πράκτορες να χαμηλώνουν τις τιμές, δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε η καταλληλότερη ώρα για να αρπάξετε την ευκαιρία για διακοπές της τελευταίας στιγμής στην Ελλάδα».

Η εφημερίδα αφού παραθέτει τη λίστα της, εξηγεί και τους λόγους για να επισκεφθεί κανείς το κάθε νησί που είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο.

Για τους λάτρεις των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, το ηφαίστειο του νησιού αποτέλεσε το σκηνικό της ταινίας «Επιχείρηση Μουνρέικερ» με πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Μουρ.

Γράφει η εφημερίδα: Πολλά Ελλνικά νησιά απέκτησαν φήμη από κινηματογραφικά έργα, συμπεριλαμβανομένων της Σκοπέλου με το έργο «Mama Mia», και η Αμοργός με με το έργο «The Big blue». Οι λάτρεις του James Bond θα πρέπει να πάνε στη Νίσυρο της οποίας το θεαματικό ηφαίστειο αποτέλεσε το σκηνικό της ταινίας «Moonraker».

Διαβάστε ακόμη

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"