Ο… γνωστός καλός Διαγόρας

Ο… γνωστός καλός Διαγόρας

Ο… γνωστός καλός Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 94 ΦΟΡΕΣ

Άλλη μια άνετη νίκη πέτυχαν οι «κυανέρυθροι» στα Μάσσαρι με 3-0, καταδικάζοντας ουσιαστικά τον Αστέρα που θα εξασφαλίσει με… θαύμα την παραμονή

Με το γνωστό καλό του …πρόσωπο στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο Διαγόρας προχθές στα Μάσσαρι και πήρε άλλη μια νίκη 3-0.

Έτσι, οι πρωταθλητές και μαθηματικά πια, κράτησαν ακόμα μια αγωνιστική ανέπαφη την εστία τους, καταδικάζοντας ουσιαστικά τον Αστέρα, αφού ελαχιστοποιήθηκαν οι πιθανότητες του να σωθεί στην κατηγορία.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους «κυανέρυθρους» ήταν στο 17’ μετά από σέντρα του Μαρίνου και ωραία απόκρουση του Μήλιου σε σουτ στη συνέχεια από το Μαθιό.

Παρόλα αυτά, ένα λεπτό μετά, ο Αντώνης Αθανασίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Παντελής Αθανασίου εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του τερματοφύλακα, για το 0-1 με κοντινή προβολή.

Στο 21’ ο Διαγόρας είχε ευκαιρία με το Μαρίνου να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά η μπάλα βρήκε στο συμβολή των δοκών, για να σκοράρει πια ο Μαθιός με τη συμπλήρωση 45 λεπτών ύστερα από ωραίο γυριστό μέσα από την περιοχή.

Η κυριαρχία του Διαγόρα συνεχίστηκε και στην επανάληψη, ο Μαρίνου στο 57’ πλάσαρε και ο Μήλιος απόκρουσε, όμως ο Πεταυράκης στο 71’ σημείωσε το 3-0 με πολύ καλό σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Αντώνης Παπαβασιλείου με βοηθούς τους Παπαγιαννίδη και Κάζα.

Αστέρας: Μήλιος, Στογιανόφσκι, Κώστας (72’ Κιλασίν Κ.), Κιλασίν Χ., Δημητριάδης (64’ Κιλασίν Ε.), Καλοπήτας, Μπαϊρακτάρης, Λούππος, Πλαγγέντης, Μίρτσεφ (80’ Βασιλειάδης), Χατζημανώλης Μ.
Διαγόρας: Δαρζέντας, Χειμωνέτος, Παπαδημήτρης, Πομπός, Αθανασίου Α., Μαρίνου, Αθανασίου Π., Μαθιός (77’ Φλεβάρης), Γεωργαλλής, Τσαγκάρης (68’ Κορλός), Πεταυράκης (82’ Σακελλάρης).

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή