Σύσφιξη δέρματος με Ραδιοσυχνότητες:  Ιδανική θεραπεία για τη χαλάρωση & την κυτταρίτιδα

Η ιατρική αισθητική διαθέτει σήμερα ένα αποτελεσματικό εφόδιο για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στο σώμα. Η χαλάρωση του δέρματος, είτε εστιάζεται στα μπράτσα, στο γόνατο ή στην κοιλιά, αποτελούσε για χρόνια ένα από τα πιο δυσεπίλυτα αισθητικά προβλήματα, στο οποίο όμως σήμερα πια μπορούμε να προσφέρουμε λύση. Η ενδιαφέρουσα νέα εφαρμογή στηρίζεται στη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και στη διοχέτευση ενέργειας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Πώς λειτουργεί;
Μέσω της διοχέτευσης ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα. Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση. Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.  
Η ενέργεια των ραδιοκυμάτων που διοχετεύεται στο δέρμα μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαιτίας της τριβής με τον συνδετικό ιστό. Η θερμότητα αυτή εισέρχεται στο δέρμα κατά 1cm, φτάνοντας στη δερμίδα. Η δερμίδα αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, δομικά στοιχεία τα οποία χαρίζουν ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα, καθώς επίσης λειτουργεί ως δεξαμενή ενυδάτωσης χάρη στην παρουσία μορίων που συγκρατούν το νερό.
Η θερμότητα που μεταφέρεται στη δερμίδα αυξάνει τη θερμοκρασία της κατά 10/15oC,  μεταβάλλοντας τη δομή του πλέγματος κολλαγόνου. Επίσης, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι να παρέχει μακροχρόνια αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση του δέρματος εξακολουθεί να βελτιώνεται ακόμα και μετά το πέρας της εφαρμογής της θεραπείας.


Γιατί Radio4;
Με τη νέα τεχνολογία Radio4 των τετραπολικών ραδιοσυχνοτήτων, μπορούμε να προσαρμόσουμε πλήρως τη θεραπεία σε κάθε περιοχή του σώματος, ανάλογα με το μέγεθος της χαλάρωσης, αλλά και με την ποιότητα του δέρματος. Έτσι, εξασφαλίζουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για το κάθε πρόβλημα.

Πότε βλέπουμε αποτελέσματα;
Από την 1η εβδομάδα, ξεκινάμε να βλέπουμε σύσφιγξη και λείανση στις περιοχές εφαρμογής. Το χαλαρό γόνατο ανορθώνεται, η πεσμένη, χαλαρή κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη βελτιώνεται και η κυτταρίτιδα εξαλείφεται θεραπεία με τη θεραπεία.
Συνήθως, χρειάζονται 6-8 συνεδρίες για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, αυτό όμως εξαρτάται από το μέγεθος του κάθε προβλήματος.

Πονάει;
Η θεραπεία είναι ανώδυνη, ο ασθενής αισθάνεται μόνο μία ήπια ζέστη στην περιοχή, αμέσως επιστρέφει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, ενώ μπορεί να γίνει και καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 


SKOURASMED
Αμερικής 42,  Ρόδος
T 22410 25506
Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι T 210 3613858
Λ.Κηφισίας 32, Μαρούσι T 210 6845036
Α. Παπανδρέου 11, Γλυφάδα T210 8982233
www.skourasmed.gr