Με την εθνική ομάδα στην Πολωνία ο Θανάσης Σύρμας

Aνήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων τους οποίους η τύχη τους γύρισε την "πλάτη". Κανένας τους όμως δεν το έβαλε κάτω και από τον Φεβρουάριο του 2016 δημιούργησαν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων.

Οι Παναγιώτης Καδδάς (Πρόεδρος ΑΣ ΑμεΑ Καστελλάνοι &  Ά Αντιπρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) και Άρης Μαυρόπουλος (Τεχνικό Διευθυντή Εθνικής Ομάδας) είναι οι δύο άνθρωποι οι οποίοι έτρεξαν αυτό το κόνσεπτ και βρίσκονται στο πλευρό των 16 αθλητών που απαρτίζουν την Εθνική ομάδα.

Σε αυτή συμμετέχουν παίκτες είτε με εκ γενετής πρόβλημα στο κάτω άκρο χρησιμοποιώντας πατερίτσες (παίκτες γηπέδου εκτός από τον τερματοφύλακα) ή στο άνω άκρο (τερματοφύλακες).

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια και την Ιαπωνία, ενώ στη συνέχεια ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει στον όμιλο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αγγλία, Γαλλία και Ιρλανδία.

Σε αυτήν την Εθνική και φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο καταθέτει την ψυχή του κι ο «δικός μας» Θανάσης Σύρμας ο οποίος θα ταξιδέψει στην Πολωνία

Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής μας που μετέχουν της αποστολής είναι οι  Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Δημήτρης Βουβόπουλος (τερματοφύλακες), Τάσος Τσίγκας, Γιώργος Λαζαρίδης, Βασίλης Μπακογιάννης, Θανάσης Σύρμας, Θοδωρής Αλεξάς, Νικόλαος Παπακυριάκης, Γιάννης Βασιάδης, Δημήτρης Αγριανίτης, Νικόλας Παπαγγελής, Λάζαρος Μαρίγγος και προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Προπονητής της Εθνικής είναι ο Απόστολος Μπαλτούμας. Τεχνικός διευθυντής που φροντίζει για όλα είναι ο Άρης Μαυρόπουλος (MSc., PhD. Candidate), ενώ βοηθός προπονητή και ψυχολόγος είναι ο Δημήτρης Πετρούνιας.