Αήττητος στην Α2 γυναικών ο Ανταγόρας!

Αήττητος στην Α2 γυναικών ο Ανταγόρας!

Αήττητος στην Α2 γυναικών ο Ανταγόρας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Μία ονειρεμένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τη γυναικεία ομάδα του Ανταγόρα Κω ο οποίος κατάφερε να προβιβαστεί στην Α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ χωρίς να χάσει ούτε ένα παιχνίδι, όχι μόνο στο τοπικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου αλλά και στα μπαράζ ανόδου που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς.

Τα κορίτσια του Γιάννη Παπούλη απέδειξαν πανηγυρικά ότι άξιζαν μία θέση στην Α2 κυρίως γιατί ανταποκρίθηκαν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αναμετρήσεων στην Αθήνα. Είχαν μείνει χωρίς αγωνιστικό ρυθμό για περίπου τρεις μήνες, είχαν να αντιμετωπίσουν τα άλλα δύο μεγάλα φαβορί για την άνοδο (Χανιά, Έσπερος ΑΟΠΑ) αλλά κόντρα σε όλες τις δυσκολίες, έδειξαν χαρακτήρα και πήραν απόλυτα δίκαια το εισιτήριο για την εθνική κατηγορία!

Στο σημερινό (25/6) παιχνίδι με τον Έσπερο, ο Ανταγόρας φάνηκε πιο έτοιμος και αποφασισμένος από ποτέ για να κάνει το άλμα στην Α2. Ήταν ψύχραιμος όταν ο αντίπαλός του κάλυψε τη διαφορά του πρώτου δεκαλέπτου και πέρασε μπροστά τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο και στην τελευταία περίοδο κυριάρχησε στο παρκέ του Μετς με επιμέρους σκορ 15-6!

Δεκάλεπτα: 15-9, 22-25(ημιχρ.), 36-37, 51-43

Ανταγόρας (Παπούλης): Κωστούλα 12(4), Σαράγια 6, Πατμίου 6, Κασάπογλου 7, Καραμπατζάκη 18, Σβύνου 2, Δρεττάκη, Στάκκου.

Έσπερος ΑΟΠΑ (Παπαγιαννόπουλος): Ψυρρή 3, Φλογερά 5(1), Νάτσκου 6(2), Μαρίνη 12, Μαρούντα 4, Τσιακμά, Ντάρλα, Τραγουστή 6, Λαγπάτη 7.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή