Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων όρισε υπεύθυνο Τομεάρχη για την ψυχολογική καταπίεση των εργαζόμενων του κλάδου

Για την καλύτερη αντιμετώπιση της εργασιακής  καταπίεσης ιδιαίτερα αυτής του ψυχολογικού χαρακτήρα που τα τελευταία χρόνια βιώνουν στους χώρους εργασίας τους εργαζόμενοι του κλάδου και μέλη του σωματείου μας, το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπάλλήλων Ρόδου αποφάσισε ομόφωνα να ορίσει ως υπεύθυνο Τομεάρχη του σωματείου μας στα θέματα ψυχικής και σωματικής κακοποίησης (Mobbning – Workplace Bullying) τον ξενοδοχοϋπάλληλο και εκλεγμένο εκπρόσωπο του σωματείου στο Ε.Κ.Ρ.  κύριο Νικολή Γεώργιο.

Ο κ. Νικολής είναι Κοινωνικός Λειτουργός Πτυχιούχος του ΠανεπιστήμιουGöteborg Σουηδίας με διεθνείς γνώσεις στην κοινωνική εργασία ενώ έχει ασχοληθεί και  δημοσιεύσει άρθρα στην Σουηδία την δεκαετία του 1990 για το θέμα της ψυχολογικής καταπίεσης ( Mobbning )  και της αντιμετώπισης της.

Όποιο μέλος του σωματείου βιώνει συνθήκες ψυχολογικής καταπίεσης στον χώρο εργασίας του και χρειάζεται βοήθεια, μπορεί να επικοινωνήσει με το σωματείο ώστε να συμβάλουμε με την βοήθεια του κ. Νικολή στην λύση του προβλήματος.