Ο πρωθυπουργός είναι πλέον γυμνός!

Του Γιάννη Κρητικού
Πολιτευτή Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός είναι πλέον γυμνός!

Κάποτε φώναζε “όλα στο φως!”.  Σήμερα προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια από τον ελληνικό λαό απορρίπτοντας τη σύσταση μίας σειράς εξεταστικών επιτροπών.

Όλοι/ες έχουν καταλάβει πια τι συνέβη το καταστροφικό πρώτο εξάμηνο του 2015 με τους επικίνδυνους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., που έβαλε την Ελλάδα σε περιπέτειες και φόρτωσε τους συμπατριώτες μας με δύο αχρείαστα μνημόνια και μόνιμη λιτότητα.  Ο ίδιος ο σύμβουλος των Υπουργών Οικονομικών κ. Γκλεν Κιμ αποκάλυψε προχθές λεπτομέρειες για το έγκλημα (Plan X) που μεθόδευε η κυβέρνηση.

Σήμερα, ο ισοβίτης για την υπόθεση Noor One κ. Γιαννουσάκης σε συνέντευξή του διαψεύδει τον κ. Καμμένο και αποκαλύπτει πιέσεις που δέχθηκε από τον υπουργό για να ‘δώσει τον Μαρινάκη’!

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε αίτημα για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και για τις δύο παραπάνω υποθέσεις. Η κυβέρνηση απέρριψε και τα δύο αιτήματα και ο πρωθυπουργός τράπηκε σε φυγή.  

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι Εξεταστικές Επιτροπές θα γίνουν, όσο και αν δεν το θέλουν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι ΑΝ.ΕΛ. Και θα γίνουν για όλα.

Θα πέσει άπλετο φως στο παράλληλο νόμισμα, στις τηλεοπτικές άδειες, στην αγορά παλιών αεροσκαφών, στα αχρείαστα αριστερά μνημόνια, στο ξεπούλημα των ελληνικών τραπεζών, στα capital controls, στα κονδύλια για το μεταναστευτικό και σε άλλα πολλά.

Οι Έλληνες απαιτούν - και δικαιούνται - να μάθουν την αλήθεια. Και θα τη μάθουν!