Η ξενοδοχειακή υποδομή άντεξε τα 6,5 Ρίχτερ

Η ξενοδοχειακή υποδομή της Κω άντεξε και απέδειξε ότι ο ελληνικός τουρισμός και οι έλληνες διαχειρίζονται επιτυχώς ακόμα και τις πιο κρίσιμες στιγμές, δήλωσε ο ασκών χρέη προέδρου στην πανελλήνια ομοσπονδία ξενοδόχων Αντώνης Καμπουράκης δηλώνοντας εξαιρετικά υπερήφανος για την ξενοδοχειακή υποδομή της χώρας μας.

«Το νησί της Κω και η ξενοδοχειακή της υποδομή, απέδειξαν ότι ακόμα και στη χθεσινή έντονη θεομηνία άντεξαν, καθώς έχει γίνει σεβαστή η πλέον αυστηρή αντισεισμική νομοθεσία της Ευρώπης και προσέφεραν στους επισκέπτες ασφάλεια, άμεση ανταπόκριση, κρατική, αυτοδιοικητική, θεσμική και κοινωνική επάρκεια.

Με βαθύτατα αισθήματα συμπαράστασης στις οικογένειες των δύο θυμάτων ευχαριστούμε όλους -όσοι αποδεικνύουν καθημερινά ότι ο ελληνικός τουρισμός και οι Έλληνες διαχειρίζονται επιτυχώς ακόμα και τις πιο κρίσιμες στιγμές.

Η Κως άντεξε. Ένας καταιγισμός περιστατικών που αναζήτησαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έτυχαν άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης. Ένα φαινόμενο ισχυρότατο που έπληξε και τη γείτονα χώρα στο Bodrum, ανέδειξε για άλλη μια φορά πως ο ελληνικός τουρισμός, εργαζόμενος με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ευαισθησία και σεβασμό προς τους επισκέπτες μπορεί και εκπέμπει το μήνυμα ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού τουριστικού προορισμού» είπε ο κ. Καμπουράκης.