Με όρεξη και καλή διάθεση στον Διαγόρα

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες ο Διαγόρας στο γήπεδο της Χάλκης, χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθούν οι περισσότερες προπονήσεις  της προετοιμασίας.

Ο χώρος είναι ιδανικός, με πολύ καλές εγκαταστάσεις,  για αυτό αλλά και για να δουλέψουν απρόσκοπτα οι πάντες εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, επελέγη το συγκεκριμένο γήπεδο.

Σε αυτό φυσικά ο Ανδρέας Σταύρου και οι παίκτες του, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία. Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης

Θα πρέπει να σημειωθεί, πώς δεν έδωσε το παρόν ο Κώστας Βασιλείου ο οποίος θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες, καθώς πήρε άδεια προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα του να έρθει για οριστική εγκατάσταση στο νησί μας.

Απών ήταν και το νέο απόκτημα του «γηραιού» ο Αλέξανδρος Βελέτης, ενώ γυμνάσθηκαν χθες  και δυο Βραζιλιάνοι, οι οποίοι είναι οι Βίκτορ Χιούγκο και Βίσμαρκ

Στην χθεσινή «πρώτη» πάντως, δεν έγινε αγιασμός αφού όπως ειπώθηκε σχετικά στην πρώτη συνάντηση, αυτός θα γίνει εν ευθέτω χρόνω και με την παρουσία και των Διοικούντων.

 

Τα νέα αποκτήματα στην χθεσινή «πρώτη» του γηραιού  Τα νέα αποκτήματα στην χθεσινή «πρώτη» του γηραιού