Οι κορυφαίες θεραπείες σώματος για το καλοκαίρι

Το λίφτινγκ με νήματα αντιμετωπίζει αναίμακτα την χαλάρωση του δέρματος, ενώ σε συνδυασμό με θεραπείες λιπόλυσης και λιπογλυπτικής εξασφαλίζει τέλειες αναλογίες.

Τα σημάδια του χρόνου δεν αποτυπώνονται μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα, με πρώτη και κύρια τη χαλάρωση που παρατηρείται σε μηρούς, γλουτούς, γόνατα, στήθος, κοιλιά και μπράτσα.  Αν απορρίπτετε την ιδέα ενός επίπονου χειρουργείου, τη λύση μπορούν να δώσουν τα νήματα PDO, που χαρίζουν αναίμακτο λίφτινγκ με  εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς τον πόνο, τις τομές  και την ταλαιπωρία που επιφέρει μια επέμβαση.

Νήματα PDO
Χάρη στα ενέσιμα, βιοαπορροφήσιμα νήματα πολυδιοξανόνης (ένα απόλυτα ασφαλές υλικό με πιστοποίηση CE) επιτυγχάνεται σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών σε μία συνεδρία, που πραγματοποιείται αναίμακτα στο χώρο του ιατρείου. Ο γιατρός, με τη χρήση ατραυματικής βελόνης,  δημιουργεί με τα νήματα ένα πλέγμα στην περιοχή του σώματος που επιθυμεί ο ασθενής να ανορθώσει και να συσφίξει. Τα νήματα εισάγονται οριζόντια και κάθετα, σχηματίζοντας το πλέγμα, ενώ δεν υπάρχει καθορισμένος αριθμός νημάτων που ο γιατρός καλείται να χρησιμοποιήσει.

Παράλληλα, ο μικροτραυματισμός που προκαλείται, διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, χαρίζοντας σφριγηλότητα και βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και βελτιώνεται σημαντικά το επόμενο διάστημα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή, σύντομη διαδικασία, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, γεγονός που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα προτείνεται, ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς, ο συνδυασμός του αναίμακτου λίφτινγκ με μία από τις τρεις κορυφαίες, μη επεμβατικές θεραπείες λιπόλυσης και λιπογλυπτικής.

Smartlipo
Η λέιζερ λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι ιδανική για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το επίμονο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Η οπτική ίνα του λέιζερ εισέρχεται στην προβληματική περιοχή λιώνοντας τα λιποκύτταρα, που στην συνέχεια απομακρύνονται από το σώμα. Η ελάχιστα επεμβατική διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, ενώ δεν προκαλεί σημάδια και ουλές, όπως συμβαίνει στην κλασσική λιποαναρρόφηση. Η αποκατάσταση είναι άμεση, και την ίδια ημέρα ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Cavitation RF
Η λύση στην κυτταρίτιδα! Η θεραπεία Cavitation RF λειαίνει την όψη του φλοιού πορτοκαλιού με τη βοήθεια της  μεθόδου της σπηλαίωσης. Με τη δύναμη  των υπερήχων η μεμβράνη των λιποκυττάρων σπάει, με αποτέλεσμα την απόπτωση και το θάνατό τους. Οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Κρυολιπόλυση
Η επαναστατική μέθοδος της κρυολιπόλυσης εφαρμόζει ελεγχόμενη ψύξη με στόχο την κρυσταλλοποίηση των ευάλωτων στο ψύχος λιποκυττάρων. Σταδιακά παρατηρείται ότι τα λιποκύτταρα πεθαίνουν και αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή Cryolipo ενσωματώνει ραδιοσυχνότητες και υπερήχους, προσφέροντας ενισχυμένη λιπόλυση και σύσφιξη στο δέρμα.

 


Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τη Δρα Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγο, Επιστημονική Διευθύντρια του Δερματολογικού τμήματος & Εφαρμογών Laser της κλινικής Cosmetic Derma Medicine,  www.cosmeticdermamedicine.gr
Αθήνα: 210 6980451
Κηφισιά: 210 6232220
Θεσσαλονίκη: 2310 224240
Πάτρα: 2610 226562
Ρόδος: 22410 32700
Λεμεσός: +357 25251040
info@cosmeticdermamedicine.gr