Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου  στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης,θα συμμετάσχειτο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η οποία θα λάβει χώρα στο Διεθνές Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Διαχρονικό σύμβολο και σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και όλη τη χώρα, σχετίζεται άμεσα με την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας καθώς εκτός από εκθεσιακές διοργανώσεις πραγματοποιούνται πλήθος εμπορικών και επενδυτικών επαφών.

Στην κατεύθυνση αυτή το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου γίνεται «όχημα» για όλο και περισσότερες Δωδεκανησιακές επιχειρήσεις που επιδιώκουν την υλοποίηση εξωστρεφών δράσεων και παρέχει στα μέλη του χώρο συνολικής έκτασης 80 τμ με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 82η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική αίτηση ενδιαφέροντος που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.ebed.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ΔΕΤΑΠ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241044280 & 2241044288.

Email Επικοινωνίας: info@detap.gr