Ρόδος: Μπήκαν οι τραυματίες, «γέφυρες» με Αμανατίδη!

Ευχάριστα νέα περίμεναν τον Πάρη Ανδράλα κατά την έναρξη της χθεσινής απογευματινής προπόνησης στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι. Το ρεπό του Δεκαπενταύγουστου αποδείχθηκε ευεργετικό για τους μέχρι πρότινος τραυματίες της ομάδας, οι οποίοι ξεκουράστηκαν και επανήλθαν.

Οι Μανώλης Ευγενικός, Παναγιώτης Ζώνας και Σερτζίνιο ακολούθησαν, στην ίδια ένταση και χωρίς να αισθανθούν την παραμικρή ενόχληση, το πρόγραμμα των συμπαικτών τους και λογικά, θα είναι παρόντες στο τρίτο φιλικό παιχνίδι των «ελαφιών», στις 6 το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου στην Κρεμαστή, με αντίπαλο το Φοίβο.

 Από σήμερα οι συνθήκες δουλειάς θα αρχίσουν να ζορίζουν ξανά. Οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου θα δουλέψουν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ενώ διπλή προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για αύριο Παρασκευή.

Ανοιχτή η επιστροφή του Αμανατίδη
Από χίλια κύματα έχει περάσει τα τελευταία χρόνια η σχέση της Ρόδου με το Χρήστο Αμανατίδη και δεν αποκλείεται, η κατάληξη του «σίριαλ» του φετινού καλοκαιριού να μη διαφέρει από αυτή των προηγούμενων.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε ανακοινώσει, με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την αποχώρησή του από την ομάδα, η διοίκηση της τελευταίας του διαμήνυσε, μέσω ανακοίνωσης, πως δεν είναι ελεύθερος και η υπόθεση είχε τελματώσει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τις τελευταίες οι δύο πλευρές βρήκαν δίαυλο επικοινωνίας και δεν αποκλείεται, ο Χρήστος Αμανατίδης να επιστρέψει, αποτελώντας στην ουσία και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μία νέα «μεταγραφή».