Βασικό στοιχείο, η σκληρή δουλειά για τον Ιάλυσο

Βασικό στοιχείο, η σκληρή δουλειά για τον Ιάλυσο

Βασικό στοιχείο, η σκληρή δουλειά για τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 119 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζει την προετοιμασία του για να είναι καθ’ όλα έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος

Ο Ιάλυσος συνέχισε και χθες την προετοιμασία του, πάντα σε έντονους ρυθμούς. Πραγματοποιήθηκε διπλή προπόνηση, με τους παίκτες να δείχνουν καταπονημένοι, αλλά να έχουν πάντα καλή διάθεση για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της προετοιμασίας.

Το ευχάριστο για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, είναι πώς δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με τραυματισμό ή με απουσία ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα η διοίκηση είναι πάντα δίπλα στην τεχνική ηγεσία, για να λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα υπάρξουν κι άλλες διπλές προπονήσεις μέχρι το τέλος της προετοιμασίας, συνοδευόμενες φυσικά και με τα ανάλογα ρεπό και σε συνδυασμό με την κόπωση που θα υπάρχει στους ποδοσφαιριστές.

Στον Ιάλυσο γίνεται φέτος πολύ καλή δουλειά και κανείς δεν κρύβει την ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, αλλά και την εικόνα των παικτών παλιών και νέων.

Ο Ιάλυσος προς το παρόν συνεχίζει με προπονήσεις. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι, είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα 26 Αυγούστου με αντίπαλο τη Ρόδο.

Παρών στη λαμπαδηδρομία
Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία των μελών της «οικογενείας» του Ιάλυσου που πήρε μέρος στην 15η Λαμπαδηδρομία του νησιού μας, γεγονός που προκάλεσε θετικότατη εντύπωση.

Τον Ιάλυσο εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας Θάνος Αμπελιώτης, ο τεχνικός της Αλέξανδρος Αλεξιάδης, ο βοηθός του Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και ο γυμναστής της ομάδας Γιάννης Κατσανίκας

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή