Βασικό στοιχείο, η σκληρή δουλειά για τον Ιάλυσο

Ο Ιάλυσος συνέχισε και χθες την προετοιμασία του, πάντα σε έντονους ρυθμούς. Πραγματοποιήθηκε διπλή προπόνηση, με τους παίκτες να δείχνουν καταπονημένοι, αλλά να έχουν πάντα καλή διάθεση για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της προετοιμασίας.

Το ευχάριστο για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, είναι πώς δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με τραυματισμό ή με απουσία ποδοσφαιριστή, ενώ παράλληλα η διοίκηση είναι πάντα δίπλα στην τεχνική ηγεσία, για να λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά  τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα υπάρξουν κι άλλες διπλές προπονήσεις μέχρι το τέλος της προετοιμασίας, συνοδευόμενες φυσικά και με τα ανάλογα ρεπό και σε συνδυασμό με την κόπωση που θα υπάρχει στους ποδοσφαιριστές.

Στον Ιάλυσο γίνεται φέτος πολύ καλή δουλειά και κανείς δεν κρύβει την ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, αλλά και την εικόνα των παικτών παλιών και νέων.

Ο Ιάλυσος προς το παρόν συνεχίζει με προπονήσεις. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι, είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα 26 Αυγούστου με αντίπαλο τη Ρόδο.

Παρών στη λαμπαδηδρομία
Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία των μελών της «οικογενείας» του Ιάλυσου που πήρε μέρος στην 15η Λαμπαδηδρομία του νησιού μας, γεγονός που προκάλεσε θετικότατη εντύπωση.

Τον Ιάλυσο εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας Θάνος Αμπελιώτης, ο τεχνικός της Αλέξανδρος Αλεξιάδης, ο βοηθός του Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και ο γυμναστής της ομάδας Γιάννης Κατσανίκας