ΚΕΔ / ΤΕ ΕΟΚ Ευχαριστίες σε Πρωτέα Απερίου

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου ευχαριστεί δημόσια τους υπευθύνους του τουρνουά μπάσκετ που διεξήχθη στην Κάρπαθο, με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Πρωτέα Απερίου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη μας, κατά τη διάρκεια του τουρνουά μπάσκετ στο όμορφο νησί της Καρπάθου.

Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τους κ.κ. Αλεξιάδη Νίκο, Χριστοδουλάκη Γιάννη και Σπανό Γιώργο για την αμέριστη συμπαράσταση και για την άριστη διεξαγωγή του τουρνουά.

Μετά τιμής
Η Κ.Ε.Δ.
Βιτζηλαίος Στέλιος, Στάλας Γιάννης, Καραχανής Κώστας».

Άριστη συνεργασία μεν, διακοπή επαφών δε…
Η Επιτροπή Διαιτησίας εξέδωσε, επίσης, ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι «στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δόθηκαν εντολές στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα να μην υπάρχει καμίας μορφής επικοινωνία με δημοσιογράφους (κριτική, σχόλια, αποστολή φύλλων αγώνος κλπ.).

Το παραπάνω μέτρο προστέθηκε για την προφύλαξε των μελών μας, από αρνητικά σχόλια που δεχθήκαμε από παράγοντες του αθλήματος».