Κυριακή το «WHEELS bike shop pista challenge»

Ένας σημαντικός ποδηλατικός αγώνας-«προθέρμανση» για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της πίστας Όμνιουμ και Ελίτ θα διεξαχθεί από τον «Μεσόγειος» την Κυριακή.

Οι εγκαταστάσεις του σταδίου «Διαγόρας» αναμένεται να υποδεχτούν τους Ροδίτες αθλητές για το «WHEELS bike shop pista challenge», με την προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής να λήγει σήμερα.

Περισσότερες οδηγίες για τον αγώνα:

«O Ποδηλατικός Σύλλογος Ρόδου ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ΄΄ σε συνεργασία με το κατάστημα WHEELS bike shop, προκηρύσσει ημερίδα ποδηλασίας πίστας, με την επωνυμία ‘’ WHEELS bike shop pista challenge ’’ στο Εθνικό Στάδιο Διαγόρας της Ρόδου, της 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017.

Χαρακτηριστικά αγώνα:
ΑΓΩΝΑΣ : Κυριακή 27.10.2017. 
ΠΟΛΗ : Ρόδος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Στάδιο Διαγόρα, πίστα μήκους 412 μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :ΑΝΤΡΕΣ-ΕΦΗΒΟΙ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΠΑΙΔΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: Flying Lap:(Άνδρες-έφηβοι-γυναίκες-παίδες-κορασίδες). Ιndividual pursuit: (Γυναίκες-παίδες-κορασίδες). Tempo Race: (΄Αντρες-έφηβοι-γυναίκες-παίδες-κορασίδες) 
Σε περίπτωση μη κάλυψεως των απαραίτητων αθλητών ανά κατηγορία, θα γίνει σύμπτυξη με βάση τον κανονισμό της Ε.Ο.Π. !

Όροι συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που θα προσκληθούν και ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. Ο ποδηλατικός όμιλος ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ‘’ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού , οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Τεχνικό Συνέδριο : 
Κυριακή 27.08.2017. Μία ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος. Η συμμετοχή των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική! Κανονισμοί αγώνα :
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγωνίσματα πίστας.

Δηλώσεις συμμετοχής :
Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Τετάρτη 23/10/2017 και ώρα 19.00 στο fax 2241028208 η στο mail. mesogios_cycling@yahoo.gr . Πέραν της ημερομηνίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή.

Ρύθμιση απροβλέπτων :
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της 
Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα .
Σε περίπτωση που η κατηγορία γυναικών και κορασίδων δεν συμπληρώσουν τις απαιτούμενες συμμετοχές, θα συμπτυχθούν στην κατηγορία παίδων με κοινή κατάταξη και ξεχωριστή βράβευση.
Αγωνόδικος επιτροπή: Θα ανακοινωθεί..

Βραβεύσεις:
Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και βραβεύετε ξεχωριστά 
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα 
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα

Μετακίνηση :
O Π.Ο.Ρ. ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ‘’ σε συνεργασία με τον χορηγό του BLUE STAR FERRIES προσφέρει 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια .Επίσης, στις εκτός Ρόδου ομάδες θα προσφερθεί δωρεάν γεύμα στην pizzeria ‘’THE PIZZA SPAGGETI HOUSE’’ το μεσημέρι και το βράδυ του Σαββάτου 26/08/2017. Επίσης, ανάλογα το ενδιαφέρον, για συμμετοχή αθλητών εκτός Ρόδου, θα καλυφθεί η διαμονή του Σαββάτου κατόπιν συνεννόησης!! 
Για πληροφορίες:
Τάντης Σπύρος :6945112266 WHEELS bike shop: 2241028288»