Το γυναικείο μπάσκετ είχε την τιμητική του!

Στην κατάμεστη αίθουσα του Arena Music Theatre φιλοξενήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η ετήσια γιορτή του Choice Magazine κατά την οποία βραβεύτηκε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Διαγόρα και τιμήθηκε ο προπονητής Στέλιος Κωνσταντινίδης.

Οι «κυανέρυθρες» την τελευταία πενταετία (με εξαίρεση την περσινή σεζόν) έχουν σαρώσει τους τίτλους στα τοπικά πρωταθλήματα υποδομών και έχουν εκπροσωπήσει τα Δωδεκάνησα σε πανελλήνιο επίπεδο. Γίνεται εντατική δουλειά στις ακαδημίες του συλλόγου ενώ πολλά κορίτσια αγωνίζονται πλέον σε μεγάλους συλλόγους.

Επιπλέον, δεν παραλείπουν να συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως η πρόσφατη λαμπαδηδρομία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ρόδου, αποδεικνύοντας ότι τα κορίτσια αυτά είναι ευαισθητοποιημένα τόσο από την οικογένειά τους όσο και από την ομάδα τους.

Κοντά τους είναι πάντα ο προπονητής τους, Στέλιος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχει συμπληρώσει 25 χρόνια στο χώρο του αθλήματος κι έχει αφιερωθεί στο γυναικείο μπάσκετ.

Η ομάδα γυναικών του Διαγόρα παρέλαβε την τιμητική της πλακέτα από τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Κόκκινο και ο Κωνσταντινίδης από το γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Σάββα Καλαθενό.

Το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν με αφορμή αυτή τη βράβευση προς τους παρευρισκόμενους γονείς ήταν «να φέρετε τα παιδιά σας στον αθλητισμό».