Κωδικός: Πλούσια κόμη με μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Χαρίζουν αυτοπεποίθηση, γοητεία και πιο αρρενωπό look, ενώ η απουσία τους καταρρακώνει την ψυχολογία του άντρα. Η σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, είναι η λύση στο πρόβλημα όσων αντιμετωπίζουν εμφανή αραίωση, και επιθυμούν να ανακτήσουν τη χαμένη νεότητα. Πρόκειται για μια διαδικασία ελάχιστα τραυματική, σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους, ενώ στη χώρα μας βρίσκεται και η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο, Advanced Hair Clinics, κάνοντας την απόφαση της αντιμετώπισης του προβλήματος της αραίωσης πολύ πιο εύκολη.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE, μέλος της ISHRS (Διεθνής Εταιρεία Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών) και Επιστημονικός Διευθυντής της πολυβραβευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics, δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες που όλοι θα ήθελαν να γνωρίζουν πριν προχωρήσουν.

Τι είναι η μέθοδος FUE
Οι περιπτώσεις ανδρογενετικού τύπου αλωπεκίας οφείλονται κατά 80% σε κληρονομικότητα, επομένως η κατάσταση σπάνια βελτιώνεται με σωστή διατροφή πλούσια σε σίδηρο, μέταλλα, Β12 και ιχνοστοιχεία ή με διαχείριση του στρες. Η πιο σύγχρονη λύση είναι η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE. Η τεχνική θεωρείται πρωτοποριακή γιατί είναι ελάχιστα τραυματική.

Δεν αφαιρούμε λωρίδα δέρματος, όπως γίνεται σε παλαιότερες μεθόδους (FUT-Strip). Λαμβάνουμε ένα ένα τα τριχοθυλάκια από μια γερή δότρια περιοχή, η οποία μπορεί να βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού, τα γένια ή το στέρνο και τα εμφυτεύουμε ένα προς ένα στην περιοχή, όπου υπάρχει αραίωση. Όλα τα παραπάνω γίνονται με τοπική αναισθησία.
Με τον ίδιο τρόπο αν ένας άντρας επιθυμεί πιο πυκνά γένια ή πιο τριχωτό στέρνο μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταμόσχευση γενιού και στέρνου.

Έως 98% επαναφύτρωση
Τους επόμενους μήνες τα τριχοθυλάκια που έχουμε εμφυτεύσει μεγαλώνουν σταδιακά. Το αποτέλεσμα φαίνεται ολοκληρωμένο μέσα σε 1 χρόνο, οπότε έχουμε 95-98% επαναφύτρωση.
Τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών με την FUE έχουν ακολουθήσει επώνυμοι, όπως ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο Αντόνιο Κόντε και ο Λεμπρόν Τζέιμς. Μάλιστα, οι επεμβάσεις αποκατάστασης του τριχωτού στην Ευρώπη γνωρίζουν αυξημένη ζήτηση και ιδιαίτερα στην κλινική μας έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.


Τι πρέπει να προσέξει κάποιος πριν καταλήξει στην απόφαση;
Πριν επιλέξει κάποιος τον γιατρό ή την κλινική την οποία θα επισκεφτεί, θα πρέπει να ενημερωθεί σωστά για τη μέθοδο που θα εφαρμοσθεί, ενώ είναι εξίσου σημαντικό να ζητήσει να δει αποτελέσματα προηγουμένων περιστατικών.

Τέλος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία με σχεδόν μηδενικό κίνδυνο επιπλοκών, τεράστια σημασία έχει η επιλογή μιας άρτια καταρτισμένης ιατρικής ομάδας, αφού η μεταμόσχευση μαλλιών αγγίζει τα όρια της μικροχειρουργικής, και η εμπειρία των ιατρών είναι πολύ σημαντική. Η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται από εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς ή δερματολόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.advancedhairclinics.gr  
Αθήνα: (+30) 210 6980451
Κηφισιά: (+30) 210 6232220
Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240
Πάτρα: (+30) 2610 226562
Ρόδος: (+30) 22410 32700
Λεμεσός: (+357) 25251040