Μια βραδιά με μουσική και τραγούδια

Μια βραδιά με μουσική και τραγούδια

Μια βραδιά με μουσική και τραγούδια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 614 ΦΟΡΕΣ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου και η Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών διοργανώνουν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8.30μ.μ. στο προαύλιο του κοινοτικού καταστήματος Καλυθιών μια βραδιά με μουσική και τραγούδι.

Συγκεκριμένα η χορωδία Chor der Freunde des Berthold-Gymnasiums από το Φράιμπουργκ της Γερμανίας υπό τη διεύθυνση του κ. Rainer Pachner θα πραγματοποιήσει συναυλία σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Καλυθιών υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Γιώργου Μαλωίνα. Θα συνοδεύσουν με το τραγούδι τους η Θεοδώρα Μαλωίνα, η Ανθή Πατσάη και ο Διαμαντής Σωτηράκης.

H Χορωδία των Φίλων του Γυμνασίου Μπέρτχολντ (Chor der Freunde des Berthold-Gymnasiums) επισκέπτεται τη Ρόδο για δεύτερη φορά και αποτελείται από 75 άτομα. Δημιουργήθηκε το 1983 από τον κ. Rainer Pachner με τη συμμετοχή μαθητών, καθηγητών και γονέων.

Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μία πολύ σημαντική χορωδία έχοντας συνεργαστεί με δέκα χορωδίες από όλο τον κόσμο και έχει δώσει κατά καιρούς συναυλίες σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με τη Μικτή Χορωδία Ρόδου τόσο στη Γερμανία όσο και εδώ στο νησί μας.

Η Φιλαρμονική Καλυθιών αποτελείται από νέους ανθρώπους με πολύ μεράκι και αγάπη για τη μουσική και τον τόπο τους και όλες τις συναυλίες που έχει δώσει μέχρι σήμερα έχουν γνωρίσει μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο.
Ο υπεύθυνος της Φιλαρμονικής κ. Γιώργος Μαλωίνας έχει δημιουργήσει ένα πολύ στέρεα δεμένο μουσικό σχήμα με προσήλωση στη μουσική και διάθεση για συνεχή εξέλιξη και πρόοδο.

Τα μέλη της Χορωδίας με τη συνοδεία του αρχιμουσικού κ. Pachner και την παρουσία του κ. Διαμαντή Σωτηράκη μετέβησαν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου για εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχιακό μέγαρο όπου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο κ. Σάββα Διακοσταματίου και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με την υπόσχεση να διατηρηθεί και να ενδυναμωθεί η σημαντική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί.

Τέλος, εκτός από τη συναυλία στις Καλυθιές, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9.00μ.μ. η χορωδία από το Φράιμπουργκ θα παραχωρήσει συναυλία στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας