Πολλή δουλειά για το Run Greece

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για να διεξαχθεί στη Ρόδο ο αγώνας 5 και 10χλμ., καθώς κι αυτός των 1000μ. για μαθητές δημοτικών σχολείων, ενταγμένος στο πρόγραμμα του Run Greece από τον ΣΕΓΑΣ.

Την ερχόμενη βδομάδα μάλιστα θα βρεθούν στο νησί μας οι αρμόδιοι από την ομοσπονδία για τη συγκεκριμένη διοργάνωση της 1ης Οκτωβρίου ώστε να έχουν συναντήσεις με την ΕΑΣ Δωδεκανήσου και τους εκπροσώπους φορέων και εθελοντικών ομάδων προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπάρξει ένας αγώνας υπόδειγμα σε όλα τα επίπεδα.

Οι επαφές θα συνεχιστούν παρόλα αυτά και μέχρι την τέλεση της διοργάνωσης στην πόλη μας, καθώς υπάρχει ένα όριο συμμετοχών που πρέπει να καλυφθεί με βάση τις προδιαγραφές της σειράς αυτής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή ηλεκτρονικά μέσω του run-greece.gr, ενώ θα ανοίξουν και τα κέντρα εγγραφών στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Βύρωνος 1 Βοηθητικό Στάδιο Ρόδου" Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ" τηλ.- Φαξ 2241030145 ώρες 10.00-14.00) και στον πεζόδρομο της Ν. Πλαστήρα (έναντι  ΑΚΤΑΙΟΝ) τις απογευματινές ώρες (18.00-20.30).