Πρόσκληση – πρόκληση για τους συμμετέχοντες στο Run Greece

Πρόσκληση – πρόκληση για τους συμμετέχοντες στο Run Greece

Πρόσκληση – πρόκληση για τους συμμετέχοντες στο Run Greece

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 191 ΦΟΡΕΣ

Οι διοργανωτές του αγώνα της Ρόδου παροτρύνουν τους πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, με κίνητρο τη συμμετοχή τους στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου, μικρούς και μεγάλους κάθε φύλλου, απευθύνουν οι συνδιοργανωτές του RUN GREECE της Ρόδου να σπεύσουν για την εγγραφή τους και να συμμετάσχουν σ’ αυτή την όμορφη αθλητική γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί 1η Οκτωβρίου 2017, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας (Δημαρχείου).

Ο αριθμητικός περιορισμός που έχει τεθεί από τους διοργνωτές στις τρεις αποστάσεις -δρομικά αγωνίσματα- είναι και ο λόγος που παρακινούμε τους υποψήφιους να σπεύσουν. Για τα 10χλμ είναι 500 άτομα (άνδρες – γυναίκες +18), για τα 5χλμ 1500 άτομα (άνδρες – γυναίκες +18) και τέλος για τους μαθητές-τριες των Δημοτικών (Δ-Ε-ΣΤ τάξεων) 800 άτομα.

Ο ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με το μεγάλο χορηγό του RUN GREECE, τη WIND, αλλά και την υποστήριξη της ERGO Ασφαλιστικής, πρόσθεσε νέα στοιχεία ενδιαφέροντος στο θεσμό, που καλύπτουν και αγωνιστικά, αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα κριτήρια, με αποτέλεσμα τη σύνδεση του RUN GREECE με το ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ της Αθήνας.

Την παραμονή της διεξαγωγής του Μαραθωνίου της Αθήνας (11 Νοεμβρίου) θα βρεθούν στην Αθήνα 10 άνδρες και 10 γυναίκες, που θα επιλεγούν με βάση τ’ αποτελέσματα των 5χλμ και με κριτήριο την κατάταξή τους στις 8 ηλικιακές κατηγορίες (18+/65+). Σε περιπτώσεις που δεν θα καλύπτεται η εκπροσώπηση μιας ηλικιακής κατηγορίαςαπό τ’ αποτελέσματα των 5χλμ, θα καλύπτεται από τ’ αποτελέσματα των 10χλμ της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας. Το πρωί της Κυριακής (12/11) θα διεξαχθεί ο Τελικός του RUN CREECE, στον οποίο θα πάτ=ρουν μέρος140 άνδρες και γυναίκες από τις εφτά Περιφέρειες, για να τερματίσουν μπροστά στο κατάμεστο από θεατές Παναθηναϊκό Στάδιο, μισή περίπου ώρα πριν τον πρώτο Μαραθωνοδρόμιο!.

Οι νικήτριες ομάδες στους άνδρες και στις γυναίκες θα αποφασίσουν για τη διάθεση ποσού εκ 2.500 Ευρώ για κάθε φύλλο, σε κάποιο ίδρυμα κοινωνικού χαρακτήρα της Περιφέρειας τους.

Το ίδιο ποσό (2.500 ευρώ) θα διαθέσει η WIND και στο νησί της Ρόδου σ’ ένα ίδρυμα παιδικής μέριμνας με αφορμή τη διεξαγωγή του RUN GREECE στη Ρόδο.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει καθιερώσει να χορηγεί χρηματικά έπαθλα στους τρεις πρώτους και τρεις πρώτες των 10χλμ. μοιράζοντας το ποσό των 1.600 ευρώ. Τέλος κανείς και καμία δεν θα μείνει παραπονεμένη, αφού στον τερματισμό θα τους απονέμεται τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο, ανεξάρτητα από τη θέση τερματισμού τους.

Χαράςς ευαγγέλια λοιπόν γι’ αυτούς κι αυτές που απολαμβάνουν το περπάτημα ή το τρέξιμο, να το συνδυάσουν με την πιθανότητα ενός ταξιδιού στην Αθήνα (11/11), τη συμμετοχή σε έναν αγώνα 3.000μ με τερματισμό το Καλλιμάρμαρο, να παρακολουθήσουν τη φαντασμαγορική τελετή του Μαραθωνίου της Αθήνας, να βιώσουν μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενούμενοι, μαζί με τους άλλους εκπροσώπους των υπολοίπων έξι Περιφερειών σε μεγάλο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και να επιστρέψουν με ένα σωρό αναμνηστικά και εμπειρίες.

ΙΔΟΥ- ΛΟΙΠΟΝ- Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ… ΤΡΕΞΙΜΟ!!!!

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή