Προτάσεις του Χ. Κόκκινου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στα νησιά

Προτάσεις που αφορούν την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στα άνυδρα νησιά, την καλύτερη ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών της Δωδεκανήσου και την προετοιμασία για επιτυχημένους ιστιοπλοϊκούς αγώνες με τίτλο «Regatta 2018» κατέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου κ. Γιάννη Γιαννέλη.

Είχε προηγηθεί μεταξύ τους συνάντηση εργασίας στη Ρόδο κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων των ιστιοπλοϊκών αγώνων Regatta 2017 πριν λίγες ημέρες. Eίχαν συζητηθεί θέματα που αφορούν νησιωτικές πολιτικές

όπου ο κ. Χ. Κόκκινος είχε παρουσιάσει αναλυτικά την κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και ο κ. Γιαννέλης είχε αναφερθεί σε νέες αφαλατώσεις που λειτουργούν σε νησιά της περιοχής μας και στην προσπάθεια που καταβάλλεται -σε περίοδο δημοσιονομικής κρίσης- για την καλύτερη ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας και την εξυπηρέτηση των κατοίκων τους.

● Θυμίζουμε ότι η Aegean Regatta 2017 διοργανώθηκε από τη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ με τη συνδρομή των:

● ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΜΟΥ ● ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ ● ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ● ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ και των

● Λιμεναρχείων και Λιμενικών Ταμείων ΠΑΤΜΟΥ, ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ, ΝΙΣΥΡΟΥ & ΡΟΔΟΥ και τη συμμετοχή 82 ιστιοπλοϊκών σκαφών με τα πληρώματά τους.