Δύο κέντρα εγγραφών στο Run Greece της Ρόδου

Δύο κέντρα εγγραφών στο Run Greece της Ρόδου

Δύο κέντρα εγγραφών στο Run Greece της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου αλλά και στον πεζόδρομο της Νικολάου Πλαστήρα στο ΑΚΤΑΙΟΝ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στους αγώνες δρόμου της 1ης Οκτωβρίου

Οι εγγραφές για το Run Greece της Ρόδου την 1η Οκτωβρίου συνεχίζονται όχι μόνο ηλεκτρονικά μέσω του run-greece.gr αλλά και από τα κέντρα στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επί της Βύρωνος στο βοηθητικό στάδιο «Διαγόρας» (10.00-14.00) όπως επίσης και στον πεζόδρομο της Νικολάου Πλαστήρα, απέναντι από το ΑΚΤΑΙΟΝ (18.00-20.30).

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και δεν δήλωσαν την παρουσία τους μέσω του διαδικτύου, καλό είναι να περνούν από τα παραπάνω κέντρα για να πάρουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες αυτούς στα 5 και 10χλμ., όπως επίσης στα 1000μ. για τους μαθητές και τις μαθήτριες δημοτικών σχολείων.

Περισσότερα στοιχεία για τις εγγραφές:

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους επιτυχώς μέχρι και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2017 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 26 Σεπτεμβρίου είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης φιλοξενείται στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00.

ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 2.800 δρομείς
Αγώνας 10χλμ: 500 (γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας 5χλμ: 1500 (γεννημένοι το 2005 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας Παιδιών: 800 (παιδιά γεννημένα το 2006, 2007, 2008)
Δεν επιτρέπεται σε κανένα δρομέα η συμμετοχή και στους δύο αγώνες, 5χλμ & 10χλμ.


ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή σους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 ευρώ. Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:
(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981, Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ)
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 210 9331152, email: info@run-greece.gr).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ:
• Με κατεύθυνση την παραλιακή λεωφόρο επί της Ελευθερίας (7ης Μαρτίου) προς ΑΚΤΑΙΟΝ, Νέα Αγορά, Σταθμό Ταξί, στροφή αριστερά επί του κρασπέδου πριν την Πλατεία Νεωρίου με κατεύθυνση τον Φάρο του Αγ. Νικολάου.

• Στο τέλος του κρασπέδου και πριν τον Φάρο του Αγ. Νικολάου αναστροφή δεξιά, άνοδος της ράμπας προς το επάνω διάζωμα (δρόμο).

• Μπροστά από τους Μύλους, κατεύθυνση προς την έξοδο και τη συμβολή με τη Λεωφόρο Ελευθερίας, Πύλη Ελευθερίας, αριστερά Πύλη Ταρσανά, δεξιά Ακτή Σαχτούρη επί του οδοστρώματος.

• Κατεύθυνση προς το τουριστικό λιμάνη, στροφή δεξιά ακολουθώντας το οδόστρωμα παράλληλα με τα τείχη (κυκλοφοριακή κατεύθυνση οχημάτων) με κατεύθυνση τα φανάρια ρύθμισης της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Αυστραλίας - Καναδά - Βύρωνος, στροφή δεξιά στην αρχή της Βύρωνος.

• Άνοδος της Βύρωνος παράλληλα με τον μαντρότοιχο του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, μέχρι τη συμβολή (Ρολόι Σταδίου) της Βύρωνος με τις οδούς Βενετοκλέων και Λεωφόρου Δημοκρατίας.

• Δεξιά με κατεύθυνση την καθολική Εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκου.

• Διαδρομή επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας (έχοντας δεξία το πάρκο και την τάφρο της Μεσαιωνικής Πόλης).

• Διασχίζουμε τη συμβολή με την οδό Ναβαρίνου (αριστερά) και το λιθόστρωτο προς την Πύλη Ντ' Αμπουάζ (δεξιά) με κατεύθυνση τη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου (αριστερά) και την αρχή της Εθνάρχου Μακαρίου (δεξιά).

• Διασχίζουμε τη διασταύρωση με την Αλ. Διάκου (αριστερά) και Αλ. Παπάγου (δεξιά) και φθάνουμε στην Πλατεία Κύπρου, διασταύρωση των οδών Γρ. Λαμπράκη (αριστερά), Γαλλίας (άνοδος προς την Πλατεία Κύπρου) και Τάρπον Σπρινγκς (δεξιά).

• Διασχίζουμε την Πλατεία Κύπρου συνεχίζοντας την Εθνάρχου Μακαρίου προς την έξοδο στην παραλιακή Λεωφόρο Ελευθερίας (7ης Μαρτίου) και στη συνέχεια αριστερά προς το σημείο τερματισμού.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή