Κανονικά από χθες ο εφοδιασμός των οχημάτων της αστυνομίας στην Ρόδο

Έλυσαν... χειρόφρενο τελικά από χθες όλα τα βενζινοκίνητα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας στη Ρόδο, μετά την αναγκαστική ακινητοποίησή τους επειδή το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν μερίμνησε έγκαιρα για νέο κονδύλιο αγοράς καυσίμων.

Το πρόβλημα, το οποίο η κυβέρνηση δια στόματος του υφυπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού παρουσίασε ως... γραφειοκρατικό(!) ξεπεράστηκε αφού πήρε πανελλήνιες πλέον διαστάσεις κι αφού χρειάστηκαν πάνω από 15 μέρες.

Η όλη υπόθεση, έφθασε μέχρι το κοινοβούλιο μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο κος Δημήτρης Κρεμαστινός, ενώ επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά, την ανικανότητα αλλά και την επικινδυνότητα της πολιτικής ηγεσίας και των κυβερνητικών παραγόντων.

Κατέδειξε επίσης για μια ακόμα φορά, ότι δυστυχώς τη Ρόδο και τους πολίτες της, ούτε την σέβονται ούτε την υπολογίζουν οι εκπρόσωποι του κράτους των Αθηνών.  Έτσι εξηγείται βέβαια και το γεγονός ότι η μοναδική περιοχή που είχε... ξεμείνει από καύσιμα, ήταν η δική μας, αφού για όλες τις υπόλοιπες νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές, δεν είχε παρουσιαστεί τέτοιο  ζήτημα. Για να μπορέσει να λειτουργήσει η αστυνομία στην  περιοχή μας, επιστρατεύτηκαν όλα τα ντιζελοκίνητα οχήματα τα οποία κατανεμήθηκαν ανά υπηρεσία, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις όπου αστυνομικοί χρειάστηκε να πληρώσουν από την τσέπη τους τα καύσιμα για να εφοδιάσουν τα οχήματα και να ανταποκριθούν στοιχειωδώς στα καθήκοντά τους.