Κλείνει το ταχυδρομείο στο Παραδείσι

Το ταχυδρομείο αυτές τις μέρες θα κλείσει την σελίδα της ιστορικής του πορείας στο Παραδείσι (1922 - 2017).

Ένα κατάστημα που εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες και συνταξιούχους με μια μόνο υπάλληλο ... αλλά ποιος  νοιάζεται για αυτό ...και το που θα πάνε.
Είμαι σίγουρος ότι ο Δήμος για ακόμα μια φορά θα δείξει, το μικρό του ανάστημα που έχουμε απέναντι στους τυχαίους όψιμους καρεκλοκένταυρους για την επίλυση και αυτού του θέματος.

Μέχρι σήμερα θυμόμαστε μόνο τα έργα που είχαν γίνει πριν δεκαετίες.
Επί κοινότητας ούτε ένα πετραδάκι από τους ανύπαρκτους εκεί στο δήμο.

Ο μεσαίωνας για την Βιλλανόβα- Παραδείσι άρχισε με την αρπαγή του αεροδρομίου και από τότε κανένα αντισταθμιστικό όφελος και κλείνουν τα ώτα σε οποιαδήποτε διαμαρτυρία. Η Βιλλανόβα, το Παραδείσι νέκρωσε, κύριε Δήμαρχε.
Δεν είναι μόνο τα πανηγύρια της φράουλας, της Αγίας Μαρίνας και ο δρόμος προς το χωριό σου, είναι και το πολύπαθο χωριό της Βιλλανόβας.
Και επιτέλους δεν πρέπει να νοιώθει κανείς υποχρέωση για το ότι εργάζεται στο αεροδρόμιο. Αυτό κερδήθηκε πριν δεκαετίες. Δεν χρωστάτε σε κανένα χάρη.

Έχουν γνώση οι παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ και δεν μπορούν να χρυσώνουν το χάπι, τάζοντας οικόπεδα στη Βάρη και παραχωρώντας οικόπεδα σαν Δερβένακες σε χαρακτηρισμένες δασικές εκτάσεις.
Μήπως ήρθε η ώρα για πιο δραστήριες κινητοποιήσεις ;;;;;  
Τα φώτα έκλεισαν! Καληνύχτα σας!

Υ.Σ Ευαγγελία Παναή, Τάκη Πότσο, Νίκο Κλαδίτη, Κατερίνα Παλώνη, εσείς οι εκλεγμένοι, ήρθε η ώρα να γίνουν γνωστά το τι γίνεται στα Μ.Μ.Ε. Όλοι μαζί...

Μάνος Φωτάρας
Πρώην νομαρχιακός σύμβουλος
Δωδεκανήσου