Αυτό που της έλειπε, την κατάλληλη στιγμή!

Αυτό που της έλειπε, την κατάλληλη στιγμή!

Αυτό που της έλειπε, την κατάλληλη στιγμή!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 113 ΦΟΡΕΣ

Ποδοσφαιριστής της Ρόδου είναι από χθες και τυπικά ο 33χρονος πολύπειρος μεσοεπιθετικός Χρήστος Μίνγκας, που αναμένεται να καταγράψει κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου την πρώτη συμμετοχή του. Επιπόλαιος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Πινδώνη, συνεχίζει να πονάει

Έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που της έλειπαν ενέταξε χθες στο δυναμικό της η Ρόδος, κάνοντας στον κόσμο της το δώρο-έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Τα «ελάφια» απέκτησαν τον μεσοεπιθετικό Χρήστο Μίνγκα, ποδοσφαιριστή με σημαντική διαδρομή στα εθνικά πρωταθλήματα και με ουκ ολίγες συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, και μπαίνουν ενισχυμένα στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως διευκρινίζουν στην ανακοίνωσή τους, με το Μίνγκα συμφώνησαν στο… «παρά ένα» της εκπνοής της θερινής μεταγραφικής περιόδου, γεγονός που καθυστέρησε την έκδοση του δελτίου του. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός που συμμετέχει στις προπονήσεις, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ο Πάρης Ανδράλας είναι πολύ πιθανό να τον χρησιμοποιήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πέλοπα Κιάτου.

Η ανακοίνωση της Ρόδου:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του μεσοεπιθετικού Χρήστου Μίνγκα.

Ο σύλλογος συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, την επομένη της λύσης της συνεργασία του με την Ελπίδα Σκουτάρεως, ενώ η μεταγραφή εγκρίθηκε τυπικά σήμερα, όπως άλλωστε και η μετακίνηση του τερματοφύλακα Εμιλιάνο Ράντζα στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο Χρήστος Μίνγκας γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1984 και στο πλούσιο βιογραφικό του έχει να επιδείξει το επιτυχημένο πέρασμά του από ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, η Καστοριά, ο Ιωνικός, τα Τρίκαλα, ο Πανθρακικός, ο Απόλλων Σμύρνης, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει το Χρήστο Μίνγκα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα που άνοιξε στη σταδιοδρομία του».

Η χθεσινή προπόνηση των «ελαφιών» έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου και περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, οικογενειακό δίτερμα. Τα ευχάριστα νέα ήρθαν για τον Πάρη Ανδράλα από το Θανάση Πινδώνη.

Οι πόνοι που αισθανόταν στο γόνατο, μετά το ντέρμπι με το Διαγόρα, υποχώρησαν, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε ήταν «καθαρά» και η συμμετοχή του στο χθεσινό διπλό προϊδέασε για την παρουσία του στη 18άδα του αγώνα της Κυριακής.

Αντίθετα, ο Νίκος Λέκκας δύσκολα θα προλάβει, καθώς συνεχίζει να πονάει στον αστράγαλο, ενώ νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Σερτζίνιο και Πέτρος Δημητριάδης.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!