Εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον Αρχάγγελο

Ξεχωριστό και βαθιά ανθρώπινο θα είναι το τουρνουά Τζούνιορ που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, στο γήπεδο Αρχαγγέλου, η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αγάπης. 

 Οι συμμετέχουσες ομάδες, οι προπονητές, οι παράγοντες, οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι γονείς τους, θα προσέλθουν στο γήπεδο με στόχο όχι μόνο να χαρούν ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως για να ενισχύσουν την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη και δικαιούνται να περάσουν χαρούμενες γιορτές. 

Η Ένωση καλεί τους πάντες να στηρίξουν την όμορφη και ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια, υπενθυμίζοντας επιπλέον πως η παρακίνηση των μικρών παιδιών προς την κατεύθυνση της αγάπης και την αλληλεγγύη, είναι βασικό συστατικό της ηθικής αγωγής και παιδείας. 

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στο γήπεδο Αρχαγγέλου την ημέρα του τουρνουά. Προτείνονται συσκευασμένα προϊόντα μακράς διάρκειας όπως ελαιόλαδο,  ζάχαρη,  αλεύρι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, ρύζι και όσπρια. 

Τα όποια αιτήματα των σωματείων σχετικά με το τουρνουά πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης.