Πλούσιο το έργο των... δραστών της Κω

Πλούσιο το έργο των... δραστών της Κω

Πλούσιο το έργο των... δραστών της Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 462 ΦΟΡΕΣ

Άλλη μία κλοπή καλωδίων από την επιχείρηση του 74χρονου στην Κω εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές του νησιού, δράστης της οποίας όπως προέκυψε είναι ένας εκ των τριών αθίγγανων που ήδη έχουν συλληφθεί για τα 150 κιλά χάλκινου σύρματος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 23χρονο ο οποίος τα ξημερώματα στις 2 Δεκεμβρίου μετέβη στην επιχείρηση του 74χρονου και αφού την παραβίασε μπήκε μέσα και αφαίρεσε 40 κιλά χάλκινο σύρμα!
Και για αυτή τη διάρρηξη ο 23χρονος θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Όπως είναι γνωστό, ο αθίγγανος μαζί με τον 24χρονο αδελφό του αλλά και έναν 34χρονο ομόφυλό τους συνελήφθησαν στις 6 Δεκεμβρίου το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω στο πλαίσιο της διερεύνησης διάρρηξης που είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας στην επιχείρηση του 74χρονου την οποία αφού διέρρηξαν αφαίρεσαν χάλκινο σύρμα συνολικού βάρους 150 κιλών.
Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφεραν τον κλεμμένο χαλκό στην κατοικία του 34χρονου δράστη.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, αστυνομικοί του οποίου άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση. Ωστόσο στις 6 Δεκεμβρίου 2017 το πρωί μόλις ο 74χρονος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, πήρε τη κυνηγετική του καραμπίνα και μετέβη στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στη Κω όπου και άρχισε να πυροβολεί για εκφοβισμό.

Έτσι από τους αστυνομικούς εκτός από τους τρεις αθίγγανους, συνελήφθη και ο 74χρονος κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη οπλοκατοχή αφού η άδεια που είχε για το κυνηγετικό του όπλο ήταν ληγμένη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το χάλκινο σύρμα που είχαν κλέψει οι ΡΟΜΑ το οποίο και επέστρεψαν στον 74χρονο, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν οι δράστες, καθώς και το κυνηγετικό όπλο που κατείχε ο ηλικιωμένος, μαζί με δυο κάλυκες και δυο φυσίγγια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο