Στα Κοσκινού για την πρόκριση ο Διαγόρας

Στα Κοσκινού για την πρόκριση ο Διαγόρας

Στα Κοσκινού για την πρόκριση ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 132 ΦΟΡΕΣ

Θα αγωνισθεί σήμερα στις 14.30 κόντρα στον Άγιο Ισίδωρο για το Κύπελλο με ένα διαφορετικό από το πρωτάθλημα σχήμα

Ο Διαγόρας καλείται σήμερα για μερικές ώρες τουλάχιστον, να ξεχάσει το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κι όντας σοβαρός και αποτελεσματικός, να «καθαρίσει» εύκολα την υπόθεση του αγώνα Κυπέλλου.
Σήμερα στις 14.30 αντιμετωπίζει στο γήπεδο Κοσκινού τον Άγιο Ισίδωρο, με σκοπό να πάρει την νίκη πρόκριση και να περάσει στην επόμενη φάση. Στην αγωνιστική υποχρέωση την σημερινή φυσικά, ο Διαγόρας δεν θα είναι ο ίδιος όπως στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Παντέλης είναι αποφασισμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έχουν αγωνισθεί πολύ στο πρωτάθλημα λόγω και της υποχρεωτικής χρησιμοποίησης έξι κάτω των 20 ετών, ενώ ένα καλό ακόμα που επιτελείται στο σημερινό παιχνίδι, είναι πώς εκτίει την ποινή του ο Δημήτρης Σουάνης που αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες στο φινάλε του αγώνα με τον Ασπρόπυργο.

Η δυναμική του γηραιού, αλλά και η διαφορά δυναμικότητας, δεν αφήνει ελπίδες για αποτέλεσμα πρόκρισης στον γηπεδούχο «Άγιο»

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ…ΙΑΛΥΣΟΣ
Ωστόσο εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς οι κυανέρυθροι θέλουν να συνεχίσουν και στο πρωτάθλημα την διεκδίκηση του τίτλου. Η 10η αγωνιστική φέρνει το Σάββατο το απόγευμα τον γηραιό στο «Οικονομίδειο» να αντιμετωπίζει τον Ιάλυσο, στο δεύτερο τοπικό ντέρμπι για τους κυανέρυθρους.
Εκείνο πάντως που ενδιαφέρει τον πολύ τον κόσμο, είναι η ενίσχυση που χρειάζεται ο γηραιός της πόλης μας πρώτα, γιατί το ροστερ είναι μικρό. Κατά δεύτερο λόγο σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση, θα παίξει σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Ιάλυσο. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό και κλείσει ο α΄γυρος με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, τότε η ενίσχυση επιβάλλεται να έρθει το συντομότερο δυνατόν.

Είναι όμως νωρίς ακόμα να μιλάει κανείς για μεταγραφές. Σε ότι αφορά το μάτς με τον Ιάλυσο, πρέπει να σημειωθεί πώς υπάρχουν σημαντικές απουσίες στο ρόστερ της ομάδας. -Η απουσία του Γιόνδη φάνηκε και στο μάτς με τον Ασπρόπυργο . Ο φόρ του Διαγόρα ακολουθεί την θεραπευτική οδό, αλλά το σίγουρο είναι πώς δεν προλαβαίνει το ντέρμπι.

-Θεραπείες κάνει κι ο Τσαγκάρης, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ στην διάθεση του Νίκου Παντέλη είναι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες
Χθες οι παίκτες του Διαγόρα έκαναν αποθεραπεία και θα προπονηθούν και σήμερα κανονικά στις 10.30 το πρωί στο βοηθητικό, κύρια εκείνοι που δεν θα είναι στην αποστολή του Κυπέλλου.

Ο Γιόνδης δεν θα αγωνιστεί ούτε σήμερα αλλά ούτε και στο ντέρμπι με τον Ιάλυσο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Γιόνδης δεν θα αγωνιστεί ούτε σήμερα αλλά ούτε και στο ντέρμπι με τον Ιάλυσο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή