Συνεχίζονται οι επαναπροσλήψεις των ξενοδοχοϋπαλλήλων για το 2018

Συνεχίζονται οι επαναπροσλήψεις  των ξενοδοχοϋπαλλήλων για το 2018

Συνεχίζονται οι επαναπροσλήψεις των ξενοδοχοϋπαλλήλων για το 2018

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 649 ΦΟΡΕΣ

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου θέλει να υπενθυμίσει στα μέλη του ότι οι αιτήσεις επαναπροσλήψεων για το 2018 έχουν ήδη αρχίσει από τις 3 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Οι αιτήσεις διεξάγονται καθημερινά 9:00 – 14:00 και 17:00 - 19:00 στο γραφείο του σωματείου μας το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου στην Στεφ. Καζούλη 30.

Προς εξυπηρέτηση των μελών μας την Τρίτη 9 Ιανουαρίου μέλη της διοίκησης θα πραγματοποιούν επαναπροσλήψεις στην Αρχίπολη ενώ 10-11-12 Ιανουαρίου θα βρίσκονται στην Ψίνθο.

Συγκεκριμένα προς τα μέλη μας, των οποίων η συνδρομή 2018 είχε παρακρατηθεί κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν (2017) από την επιχείρηση όπου εργάζονται, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων διευκρινίζει ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα την επαναπρόσληψη των εργαζόμενων αλλά ανανεώνει την συνδρομή τους και τους καθιστά μέλη του Σωματείου μας.
Όσα μέλη λοιπόν έχουν πληρωμένη συνδρομή 2018 και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψή τους, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία του Σωματείου μας τις ώρες λειτουργίας (όπως αναγράφονται παραπάνω) παρά μόνο για να υπογράψουν και να κατοχυρώσουν την αίτηση επαναπρόσληψής τους.

Για τη διοίκηση
Ο πρόεδρος
Θανάσης Σταμούλης
Ο γεν. γραμματέας
Γιώργος Καντής.

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών