Φάκελος Ομορφιά: 3 σύγχρονες θεραπείες για αψεγάδιαστη επιδερμίδα με νεανική όψη

Οι φετινές τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο - Χειμώνα του 2018 προστάζουν καθαρό πρόσωπο με λαμπερά μάτια. Oι make-up artists των μεγαλύτερων οίκων μόδας του κόσμου προτείνουν απλό μακιγιάζ και ελάχιστο ή ακόμη και καθόλου make-up.

Για την επίτευξη του φυσικού look, αρκούν λίγη μάσκαρα και ελάχιστο make-up για πρόσωπο καθαρό, χωρίς ίχνος γυαλάδας. 

Τι γίνεται όμως όταν το μακιγιάζ δεν αρκεί για να “κρύψει” τα σημάδια της κούρασης και του χρόνου από το πρόσωπο μας; Όταν οι ρυτίδες είναι πλέον μόνιμες και έντονες ή όταν συνυπάρχει χαλάρωση του δέρματος κάνοντας την επιδερμίδα του προσώπου να φαίνεται κουρασμένη, άτονη και θαμπή; 

Ευτυχώς, χάρη στα “μικρά θαύματα” της σύγχρονης Κοσμητικής Ιατρικής, καμία γυναίκα δεν χρειάζεται να δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της και μπορεί να απολαμβάνει όμορφο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα.

Botox 
Για περισσότερα από 35 χρόνια, η βοτουλινική τοξίνη αποτελεί τον σύμμαχο μας στην αντιμετώπιση και εξάλειψη των εγκατεστημένων δυναμικών ρυτίδων που οφείλονται στην πάροδο του χρόνου, αλλά και στην αποφυγή της εγκατάστασης τους σε νεότερες ηλικίες.

Η θεραπεία στοχεύει στην εκλεκτική χαλάρωση και μείωση της κινητικότητας των μυών του προσώπου που ευθύνονται για τον σχηματισμό των εκφράσεων και κατ’ επέκταση των ρυτίδων που τις συνοδεύουν. Η πλέον διαδεδομένη θεραπεία αντιγήρανσης απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες άμεσα, χωρίς να χάνεται η φυσική εκφραστικότητα του προσώπου.

Υαλουρονικό Οξύ & Fillers 
Τα εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αναζωογόνησης του προσώπου, εξάλειψης των ρυτίδων και αύξησης του όγκου σε χείλη και ζυγωματικά.

Όπως το Κολλαγόνο και η Ελαστίνη, το Υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματος μας, η παραγωγή του οποίου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. 

Η μέθοδος στοχεύει στο γέμισμα των βαθιών ρυτίδων, αναζωογονώντας την επιδερμίδα του προσώπου, χαρίζοντας της πιο λαμπερή, ξεκούραστη και νεανική όψη. Εκτός από την αναπλήρωση των ρυτίδων, τα Fillers Υαλουρονικού Οξέος χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, τη διόρθωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια, το “γέμισμα” χειλιών και ζυγωματικών, καθώς και την βελτίωση της εμφάνισης της μύτης (αναίμακτη ρινοπλαστική).

Νήματα PDO
Η αγαπημένη “lunch-break” θεραπεία των επωνύμων, επαναφέρει τη χαμένη σφριγηλότητα και νεανική φρεσκάδα της επιδερμίδας του προσώπου άμεσα και κυρίως αναίμακτα! Σε αντίθεση με το παραδοσιακό επεμβατικό facelift, η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, δεν περιλαμβάνει νυστέρι και απαιτεί μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Τα νήματα εισάγονται ένα-προς-ένα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, σχηματίζοντας ένα πλέγμα στήριξης και άμεσης ανόρθωσης του χαλαρωμένου περιγράμματος του προσώπου, προσφέροντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.


Cosmetic Derma Medicine | www.cosmeticdermamedicine.gr
Αθήνα: +30 210 6980451
Κηφισιά: +30 210 6232220
Γλυφάδα: +30 210 8980444
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562
Ρόδος: +30 22410 32700
Λεμεσός: +357 25251040