Οικιακή βοηθός κατηγορείται για κλοπή

Xρυσαφικά, λευκά είδη αλλά και μαγειρικά σκεύη αξίας άνω των 40000 ευρώ, κατηγορείται 53χρονη ότι αφαίρεσε από το σπίτι όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός!

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί πριν από οχτώ χρόνια από την αστυνομία μετά από καταγγελία που έκανε η 56χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου εργαζόταν η 53χρονη με αποτέλεσμα τη σύλληψη της τελευταίας και την παραπομπή της στη δικαιοσύνη.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και πλέον καλείται να λογοδοτήσει στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου στις 7 Φεβρουαρίου 2018.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 53χρονη είχε προσληφθεί 4 χρόνια πριν τη σύλληψή της για να εργαστεί ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της 56χρονης. 

Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά, όμως τους τελευταίους μήνες πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης και συγκεκριμένα το Δεκέμβριο 2009, η 56χρονη άρχισε να διαπιστώνει ότι της έλειπαν πράγματα από το σπίτι της. 
Οι υποψίες όπως ήταν φυσικό έπεσαν κατευθείαν στην 53χρονη οικιακή βοηθό, και όχι αδίκως όπως αποδείχτηκε αφού μετά τη καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, οι αστυνομικοί σε έρευνα που διενήργησαν σπίτι της βρήκαν στη κατοχή της χρυσαφικά, λευκά είδη και μαγειρικά σκεύη συνολικής αξίας 40.640 ευρώ. 

Όλα τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 56χρονη ενώ η δράστιδα δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, όμως σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία και παραπεμφθεί αρμοδίως.