Ποσειδών Καρπάθου: Έχτισε χαρακτήρα και το δείχνει

Ποσειδών Καρπάθου: Έχτισε χαρακτήρα και το δείχνει

Ποσειδών Καρπάθου: Έχτισε χαρακτήρα και το δείχνει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Για να μείνει και να εδραιωθεί επέστρεψε ο Ποσειδώνας στην Α’ κατηγορία. Νέο θύμα του έγινε χθες ο Αστέρας, τον οποίο νίκησε στην Παστίδα 2-1. Ωραίο ματς με αρκετές ευκαιρίες είδαν οι φίλαθλοι

Παστίδα

Το όμορφο ταξίδι του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries συνεχίζει να απολαμβάνει ο Ποσειδών Καρπάθου, που με στόχο την παραμονή ξεκίνησε και στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος έχει εξελιχθεί. Η ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής βρίσκει την ομάδα του Γιάννη Καραμηνά στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, χάρη στη νέα νίκη που πέτυχε χθες, στο πλαίσιο του παιχνιδιού που οι δύο ομάδες «χρωστούσαν», επί του Αστέρα στην Παστίδα με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι καλύτερα, κυκλοφόρησαν όμορφα την μπάλα, μέσα από τις πλαγιοκοπήσεις τους «πάτησαν» αρκετές φορές στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή και παρότι δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν «καθαρή» ευκαιρία, βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 21’, ο Γιαννακόπουλος Γ. βρήκε με έξοχη μπαλιά από τα αριστερά τον Πολυχρόνη, που αφού στόπαρε υποδειγματικά, έκανε το 1-0 με πλασέ.

Γύρω στο 30’ ο Ποσειδώνας άρχισε να ισορροπεί και στο τελευταίο δεκάλεπτο να πιέζει για την ισοφάριση. Οι Καρπάθιοι «προειδοποίησαν» στο 36’ με κεφαλιά του Δράκου (μετά από κόρνερ του Λαδένογλου), την οποία εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Ροδανάκης, στο 41’ γλίτωσαν το 2-0, καθώς η κεφαλιά του Πολυχρόνη (σε σέντρα του Γιαννακόπουλου) σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γαλάνη και στο 43’ «δάγκωσαν». Ο Σιαβέλλης συνεργάστηκε υποδειγματικά με τον Λαδένογλου, ο τελευταίος «έκοψε» την μπάλα στα δεξιά του στον Σπανό Μ. και του έδωσε την ευκαιρία να «γράψει» το 1-1 με πλασέ από θέση τετ α τετ.

Τα πρώτα λεπτά της επανάληψης ανήκαν στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σ’ ένα δεύτερο τέρμα. Αρχικά το άγγιξαν στο 52’, όταν μετά από σέντρα του Λαδένογλου, ο Δράκος «σημάδεψε» με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι, για να το πετύχουν τελικά στο 57’, σε φάση που ο Ροδανάκης αντέδρασε μεν αποτελεσματικά αποκρούοντας το σουτ του Σιαβέλλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο στο επόμενο δευτερόλεπτο και στην κόντρα της μπάλας στον άτυχο συμπαίκτη του Σαββάκη (1-2).

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Ποσειδώνας προσπάθησε να προστατέψει το προβάδισμά του, ο Αστέρας πάλεψε για το δεύτερο γκολ κυρίως μέσα από τις στατικές φάσεις και θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια, αν το αριστερό δοκάρι του Γαλάνη δεν σταματούσε το έξυπνο πλασέ που έκανε ο Σκόρπος μετά την ωραία συνεργασία του με τον Γιαννακόπουλο Γ. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε για λογαριασμό του Αστέρα στο 81’.

Ο Κούτολος πήρε την μπάλα στην άμυνά του, την «κουβάλησε» μαζί του μέχρι την αντίπαλη μεγάλη περιοχή περνώντας όποιον βρέθηκε στο δρόμου, στην τελική προσπάθεια όμως λάθεψε, καθώς αντί να δώσει δίπλα του στον προ της κενής εστίας Δράκο, προτίμησε να πλασάρει, για να τον σταματήσει ο Ροδανάκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Παπαγιαννίδης, με βοηθούς τους Μπέκα και Λάζο.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Παστίδας

Ροδανάκης, Γιαννακόπουλος Στ., Καρύδης, Αποστολάτος, Λυδάκης (46’ Σαββάκης), Καλαγρής, Ισκάς, Πολυχρόνης (46’ λ.τ. Κορκίδας), Σκόρπος (76’ Λεωνίδου), Γιαννακόπουλος Γ., Λιαμής (70’ Κονόμι)

Ποσειδών Καρπάθου

Γαλάνης, Κεσίδης, Κούτολος, Χατζημανώλης, Σπανός Ι., Φελουζής, Νασόπουλος (74’ Καουκάκης), Σιαβέλλης, Δράκος, Λαδένογλου, Σπανός Μ. (92’ Κοντονικόλας)

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”