Laser Smartlipo: Το όπλο ενάντια στο τοπικό πάχος & την κυτταρίτιδα

Laser Smartlipo: Το όπλο ενάντια στο τοπικό πάχος & την κυτταρίτιδα

Laser Smartlipo: Το όπλο ενάντια στο τοπικό πάχος & την κυτταρίτιδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 345 ΦΟΡΕΣ

Ο λόγος για την καινοτόμο μέθοδο αναίμακτης Λιποαναρρόφησης με Laser Smartlipo. Πρόκειται για την πλέον ασφαλή και ελάχιστα επεμβατική μέθοδο εξάλειψης του συσσωρευμένου λίπους από περιοχές όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά (ψωμάκια), οι γάμπες, οι μηροί, οι γλουτοί, η πλάτη, τα μπράτσα και το διπλοσάγονο. Η δύναμη του Laser ND:Yag δρα συνδυαστικά ενάντια σε τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση.


Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της πολυκλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, εξηγεί:

«Η εφαρμογή των σύγχρονων, μη επεμβατικών μεθόδων της Πλαστικής Χειρουργικής κερδίζει συνεχώς έδαφος και στα δύο φύλα. Η μέθοδος Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo επιτυγχάνει άμεση λιπόλυση και σύσφιγξη χωρίς την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο που ενέχουν αντίστοιχες επεμβατικές μέθοδοι, αφού πραγματοποιείται με ασφάλεια στο ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον του Δερματολογικού Ιατρείου.

Η χορήγηση τοπικού αναισθητικού διαλύματος, και όχι γενικής αναισθησίας, επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να επιστρέψει στις κοινωνικές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις την ίδια κιόλας ημέρα, εφόσον εκείνος το επιθυμεί.
Πρακτικά, η θεραπεία αποτελείται από τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο, γίνεται έγχυση του τοπικού αναισθητικού απευθείας στην προβληματική περιοχή όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Στη συνέχεια, η οπτική ίνα του laser εισέρχεται υποδερμικά μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής, λιώνοντας τα λιποκύτταρα χωρίς να τραυματίζει τους γύρω ιστούς.

Η θερμική ενέργεια του laser και ο μικροτραυματισμός που προκαλείται, προάγουν την νεοκολλαγονογένεση, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Στο τελικό στάδιο, το ρευστοποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μια λεπτής και ατραυματικής κάνουλας.
Ανάλογα με το μέγεθος της προβληματικής περιοχής και το επιθυμητό αποτέλεσμα, μια συνεδρία διάρκειας 1-2 ωρών είναι αρκετή. Η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς να απαιτείται συρραφή καθώς οι οπές κλείνουν μόνες τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.»

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.cosmeticdermamedicine.gr
ή καλέστε:
Αθήνα (Περιοχή Hilton, Βεντήρη 5): (+30) 210 6980451
Αθήνα (Κηφισιά, Λ. Κηφισίας 252): (+30) 210 6232220
Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 17): (+30) 2310 224240
Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 98-100 & Γεροκωστοπούλου): (+30) 2610 226562
Ρόδος (Εθν. Μακαρίου 28): (+30) 22410 32700
Λεμεσός (Γρίβα Διγενή 2): (+357) 25251040

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης 2024, «Μάιος Μήνας Μέτρησης»

Πίτουρο ρυζιού: Η νέα υπερτροφή με τις αντικαρκινικές ιδιότητες

Πώς επηρεάζουν την όραση τα αντιβιοτικά

Πώς τα τυχερά παιχνίδια επηρεάζουν τον εγκέφαλο-Οι «παγίδες» του τζόγου στην υγεία

Θυμώνετε συχνά; «Καραδοκεί» το εγκεφαλικό

Ποια είναι τα οφέλη του λεμονιού στην υγεία

Σχετίζεται η μοναξιά με την ηλικία; Τι δείχνει νέα μελέτη

Φυτικά υποκατάστατα: Πώς να τα επιλέξεις