Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Φοίβο

Αφού έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Καρδάμαινας που πάλεψε για τον βαθμό, ο Φοίβος έχει τώρα δύσκολη αποστολή.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής τον φέρνει στο Παραδείσι να αντιμετωπίζει τον δυνατό φέτος Κλεάνθη και φυσικά η αποστολή σε όλα τα επίπεδα είναι δύσκολη.

Για να πάρει όμως κέρδος από αυτό το μάτς, χρειάζεται να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος από ότι στο μάτς με την Δόξα Καρδάμαινας. Γεγονός που επεσήμανε με χτεσινές του δηλώσεις  και ο τεχνικός της ομάδας της Κρεμαστής Σάββας Ορφανίδης.

«Το μάτς με τον Κλεάνθη είναι πάντα δύσκολο. Όλα όμως εξαρτώνται από μας. Πρέπει να συνέλθουμε αγωνιστικά γιατί στο μάτς με την Δόξα Καρδάμαινας, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η αποχή από την αγωνιστική δραστηριότητα φαίνεται πώς μας έκανε τελικά ζημιά στο αγωνιστικό κομμάτι και πρέπει απαραίτητα να βελτιωθούμε.

Ελπίζω αυτό να γίνει αυτή την εβδομάδα και μέχρι το μάτς με τον Κλεάνθη»  Υπενθυμίζεται πώς πριν από το μάτς με την Δόξα Καρδάμαινας, ο Φοίβος είχε δώσει το τελευταίο του παιχνίδι και πάλι στην έδρα του με αντίπαλο τον Κλεόβουλο, τον οποίο είχε μάλιστα κερδίσει με 3-2.

Στα συν του προπονητή του Φοίβου συγκαταλέγεται και το γεγονός πώς επανήλθε στις προπονήσεις ο Νίκος Ορφανίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό για πολύ καιρό. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Φοίβου είναι στην διάθεση του.