Διαγόρας: Σε πρώτη φάση νίκη στο Ζευγολατιό

Διαγόρας: Σε πρώτη φάση νίκη στο Ζευγολατιό

Διαγόρας: Σε πρώτη φάση νίκη στο Ζευγολατιό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 124 ΦΟΡΕΣ

Πανέτοιμος εν όψει του αυριανού αγώνα της 17ης αγωνιστικής

Ολοκλήρωσε χθες το μεσημέρι την προετοιμασία του ο Διαγόρας.

Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν πάρα την καταρρακτώδη βροχή στο βοηθητικό του Δημοτικού μας Σταδίου για τελευταία φορά, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Γ΄ Εθνική και τον 6ο Όμιλο, που τους φέρνει στο Ζευγολατιό αύριο το απόγευμα, να αντιμετωπίζουν την ομώνυμη ουραγό τοπική ομάδα.

Στόχος βέβαια η νίκη που αποτελεί για το Διαγόρα το ξεκίνημα ενός σχεδίου, που θα τον φέρει ψηλά βαθμολογικά. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια αρχής γινομένης από το αυριανό.
Θα ακολουθήσει φυσικά το εξ αναβολής ματς της Τετάρτης, με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου στο Δημ. Στάδιο και το εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό επίσης στο Δημ. Στάδιο την 18η αγωνιστική.

Αν όλα πάνε καλά κι ο «γηραιός» πάρει εννέα βαθμούς, τότε θα είναι και πάλι μέσα στον στόχο του, έχοντας μάλιστα εκτίσει το ρεπό του.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Νίκος Παντέλης για το αυριανό παιχνίδι, επέλεξε δεκαοκτώ «ετοιμοπόλεμους», ενώ εκτός αποστολής εξαιτίας καρτών έμειναν οι Ευαγγελιδάκης και Βελέτης. Απών από την αυριανή αποστολή θα είναι και ο Προβατίδης που είναι τραυματίας

Οι δεκαοκτώ που επελέγησαν και ταξιδεύουν σήμερα για την Αθήνα, είναι οι Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Μεντής, Ρούνιτς, Πέεφ, Γεωργίου, Σουάνης, Τσαγκάρης, Μπακάλης, Μήτκας, Αγγελούδης, Σερτζίνιο, Ζέλεφ, Χειμωνέττος, Γιόνδης, Κιοσέογλου, Βελλίνης και Καρπαθάκης.

Διαβάστε ακόμη

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής