Σήμερα η εκκίνηση στο Πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου

Σήμερα η εκκίνηση στο Πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου

Σήμερα η εκκίνηση στο Πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 288 ΦΟΡΕΣ

Η Ράνια Ρεμπούλη από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 αλλά και οι Ροδίτισσες Μαρία και Ραφαέλα Παρδαλού του ΑΟ Μυκόνου, θα συμμετάσχουν στον αγώνα των Τρικάλων όπου θα είναι ισχυρό το στοιχείο του συναγωνισμού

Σήμερα διεξάγεται στις περιοχή «Σκαμνιές» στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου με παρουσίες από τα Δωδεκάνησα τριών αθλητριών στην κατηγορία Γυναικών.

Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες άλλωστε των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων θα είναι στην πόλη της Θεσσαλίας, προκειμένου να πάρουν μέρος σε έναν ακόμη δυνατό αγώνα. Το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 650 αθλητές και αθλήτριες στο σύνολο των κατηγοριών.

Στους Άνδρες έχουν δηλωθεί μεταξύ άλλων ο περσινός νικητής Γιάννης Ζερβάκης, αλλά και οι Νίκος Φράγγου και Δήμος Μαγγίνας, που είχαν καταλάβει την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή αθλητών όπως οι Χρήστος Καλλίας, Κώστας Γκελαούζος, Λάμπρος Μαλτέζος, Κώστας Δρόσος και Χρήστος Μπουντούλης, αλλά και του περσινού νικητή στους Νέους, Μάρκου Γκούρλια. Ο Γιώργος Τάσσης μετά τις καλές εμφανίσεις στον κλειστό, δοκιμάζει και στο ανώμαλο δρόμο, με στόχο να βρεθεί και φέτος στο βάθρο των νικητών, ενώ στους Έφηβους ο Νίκος Σάκης φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Στις γυναίκες η Ράνια Ρεμπούλη του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 έχει και φέτος τον πρώτο λόγο στην απόσταση, ωστόσο εκεί θα είναι ως υποψήφιες για την πρώτη θέση οι Αναστασία Καρακατσάνη, Γκλόρια Πριβιλέτζιο, Μάγδα Γαζέα, αλλά και η Ελευθερία Πετρουλάκη. Η Ροδίτισσα πρωταθλήτρια στα 3000μ. ΦΕ. Μαρία Παρδαλού ως μέλος του ΑΟ Μυκόνου αλλά και η αδελφή της Ραφαέλα από τον ίδιο σύλλογο, έχουν επίσης δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση.

Στις Νέες, η Ειρήνη Μιχαλά είναι το φαβορί, ενώ στις Νεανίδες θέση εκκίνησης θα πάρει μεταξύ άλλων η περσινή νικήτρια Ευσταθία Φλώρου. Η Δάφνη Λαβασά μετά τα πανελλήνια ρεκόρ στον κλειστό στίβο, θέλει όπως και πέρυσι τη νίκη και στον ανώμαλο δρόμο. Ο ΑΟ Μυκόνου ήταν νικητής στην ομαδική βαθμολογία Ανδρών της περσινής διοργάνωσης, ενώ στις γυναίκες η νίκη είχε πάει στον Παναθηναϊκό.

Η ομοσπονδία επέλεξε φέτος να εντάξει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλου έδαφος, στους αγώνες που θα μεταδοθούν σε livestreaming. Έτσι, οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών, όλων των κατηγοριών από τα Τρίκαλα.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

10.00 4χλμ. Νεανίδων
10.25 3χλμ Κορασίδων
10.45 6χλμ Εφήβων
11.15 4χλμ Παίδων
11.40 10χλμ Ανδρών
12.35 8χλμ Γυναικών
12.35 6χλμ Γυναικών Β΄
13.20 8χλμ Ανδρών Β΄

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή