«Προσγείωση» συστήνει ο χαρούμενος Σαρρής

«Προσγείωση» συστήνει ο χαρούμενος Σαρρής

«Προσγείωση» συστήνει ο χαρούμενος Σαρρής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 250 ΦΟΡΕΣ

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Ορφέα, για τη νίκη του επί του Ακουσίλαου και την επιστροφή του στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, εκφράζει ο προπονητής του

Ιδανικά «απάντησε» ο Ορφέας στην ήττα-σοκ που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ηρακλή Λάρδου.

Το τέλος του δεύτερου συνεχόμενου εκτός έδρας ματς, με τον εξαιρετικό Ακουσίλαο στο γήπεδο Φανών, βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν όχι μόνο για το υπέρ τους 2-0, αλλά και για την επιστροφή τους στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς ο Άγιος Ισίδωρος έχασε απροσδόκητα βαθμούς στην έδρα του ουραγού Απόλλωνα Απολλώνων (1-1) και υποχώρησε στη δεύτερη θέση, χωρίς να έχει εκτίσει ακόμα το ρεπό του.

Πάντως, η ευνοϊκή βαθμολογική πραγματικότητα δεν δείχνει να αποπροσανατολίζει τον προπονητή των πρωτοπόρων του 1ου ομίλου, Γρηγόρη Σαρρή.

Όπως τόνισε χθες στην «Ροδιακή», να μεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έπαιξαν καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο ακόμα και στο διάστημα που έμειναν δέκα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο υπάρχει πάντα η συνέχεια, που οφείλει να βρει την ομάδα του ταπεινή, προσγειωμένη και απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο της.

Επόμενος αντίπαλος του Ορφέα είναι η Σύμη, την οποία θα υποδεχθεί στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων «πάνοπλος».

Τέλος, τις ευχαριστίες της στους ανθρώπους του Ακουσίλαου για τη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα κατέθεσε και δημόσια η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», χωρίς να παραλείπει να συγχαρεί τον διαιτητή και τους βοηθούς του για την παρουσία τους:

«Ο Α.Ο. Ορφέας ευχαριστεί και δημόσια την ομάδα του Ακουσίλαου για την άψογη φιλοξενία της στο μεταξύ μας παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας στον 1ο όμιλο. Επίσης, συγχαίρει τους κ.κ. Κυρίτση, Μοσχάτο και Ζαχαριάδη για την άψογη διαιτησία τους».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”