H Volvo Βελμάρ στα 13α γενέθλια της Beyong Group

H Volvo Βελμάρ στα 13α γενέθλια της Beyong Group

H Volvo Βελμάρ στα 13α γενέθλια της Beyong Group

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 463 ΦΟΡΕΣ

Η Beyond group θα γιορτάσει μαζί με τη Volvo Βελμάρ τα 13α γενέθλιά της

Με μια αποκλειστική παρουσίαση, για πρώτη φορά στο νησί της Ρόδου, τα νέα μοντέλα της VOLVO θα συνοδεύσουν τα φετινά, 13α γενέθλια της εταιρείας marketing “Beyond Group”, που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαρτίου 2018.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Volvo XC40, Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018, καθώς και το Volvo XC60, ασφαλέστερο αυτοκίνητο του 2017 στις δοκιμές του Euro ΝCAP.

Ταυτόχρονα, η Βελμάρ, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων Volvo, κατέχοντας 1ο βραβείο σε πωλήσεις αυτοκινήτων και 1ο βραβείο στην εξυπηρέτηση πελατών, θα παρέχει τη δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης των μοντέλων. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πρωτοποριακά συστήματα ασφάλειας και άνεσης των νέων μοντέλων Volvo. Περισσότερες λεπτομέρειες για το που θα συμβούν όλα αυτά, θα δοθούν σε λίγες ημέρες.


Παρουσία στο πάρτι για τα 13α γενέθλια της Beyond Group θα έχουν επιχειρηματίες – πελάτες της διαφημιστικής εταιρείας, από όλη την Ελλάδα. Όλοι τους θα έρθουν στη Ρόδο, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την εταιρεία που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται στο πλευρό τους.

Η επικεφαλής της Beyond Group κα Εμμανουέλα Αραμπατζή θα είναι η οικοδέσποινα της βραδιάς και κοντά της θα σταθούν όλοι οι συνεργάτες και οι φίλοι με τους οποίους συμπορεύτηκε μέχρι σήμερα.


Διαβάστε ακόμη

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει